Ötvenmillió dollárt nyert a lottón, azonnal otthagyta a munkahelyét

2019.10.17. 12:30

Ötvenmillió dollárt, azaz tizenötmilliárd forintot nyert egy kilétét fel nem fedő ausztrál férfi az Oz lottón. Először nem akart hinni a szemének, de amint megbizonyosodott arról, hogy nyert, pillanatokkal később otthagyta a munkahelyét, és nem is szándékozik visszamenni.

A délkelet-ausztráliai, Sydney külvárosához tartozó leumeahi férfi nem volt regisztrálva a szolgáltatónál, így az NSW Lotteries nem tudta elsőként közölni a hírt a szerencsés győztessel. A sorsolás kedden volt, a férfi az után ellenőrizte a számokat, hogy a környezetében hallott valami titokzatos nyertesről. 

Az NSW Lotteriesnek azt mondta, hogy először képtelen volt elhinni, hogy multimilliomos lett. 

A nyertes elmondta azt is, hogy éppen munkában volt, amikor a Google segítségével nézte meg a számokat, melyek stimmeltek. Miután nem volt biztos benne, hogy nyert, megkérte a lányát, hogy ő is ellenőrizze le a számokat. 

A nevét fel nem fedő férfi elmondta, hogy a parton akar egy házat venni, és horgászással és golfozással fogja tölteni a napjait. Hozzátette, hogy bölcsen akarja elkölteni a pénzt, melyet meg akar osztani családjával és barátaival is - olvasható a news.com.au oldalán.