Három héttel szabadulása után újra börtönben a húga haldoklását élőben közvetítő lány

2019.10.20. 15:38

Részegen száguldozott 14 éves húgával és annak barátnőjével a 18 éves kaliforniai lány, amikor felborultak a kocsival. Ő túlélte a balesetet, de húga kirepült az autóból és azonnal meghalt. A lány az egészet élőben közvetítette az interneten. Nemrég szabadult a börtönből, most ismét közlekedési szabálysértés miatt vették őrizetbe.

A baleset 2017 júliusában történt. A nőt hat év négy hónap börtönre ítélték. A bíróságon azzal védekezett, hogy azért nem hagyta abba az élő közvetítést még a baleset után sem, mert így szeretett volna a követőitől pénzt gyűjteni húga temetésére. Szerinte más módja nem lett volna, hogy tiszetességesen elbúcsúztassa, mivel a családja nagyon szegény. Ügyvédje pedig azt mondta, hogy azért szokott rá az alkoholra és a drogokra, mert gyerekként szexuálisan zaklatták.

Megrázó videó, csak erős idegzetűeknek:

 A nőt hat év négy hónap börtönre ítélték, de mivel részt vett rehabilitációs és oktatási programokon idén szeptemberben elhagyhatta a börtönt, 20 évesen.

Forrás: Stockton Police Department

Alig három héttel szabadulása után viszont ismét őrizetbe vették, számolt be róla a Fox News. Csütörtökön rendőrök meg akarták állítani a kocsiját, mert látták, hogy megszegett egy közlekedési szabályt, de tovább hajtott. Végül rövid üldözés után a nő lesodródott az útról egy autópálya-felhajtó közelében. Volt vele egy férfi is, aki el tudott menekülni, de a nőt a rendőrök őrizetbe vették. Kiderült, jogosítvány nélkül vezetett és egy töltött fegyvert is találtak a kocsiban.

Forrás: Stockton Police Department