Húsz évre ítéltek szerdán egy floridai bébiszittert, aki évekkel ezelőtt megerőszakolt egy 11 éves kisfiút, majd teherbe esett, és gyereket szült neki - írja a Foxnews.com.

A ma 28 éves Marissa Mowry 22 évesen gyerekfelügyeletet vállalt egy családnál.

Egy 11 éves fiúra kellett vigyáznia, akit időközben molesztálni kezdett, 15-ször le is feküdt vele, míg 2014-ben fény derült az igazságra.

A fiú három évig hallgatott az esetről, végül bevallotta a szülőknek, hogy Mowry többször is megerőszakolta.

Most, öt évvel később a 17 éves kamaszfiú végignézte a bíróságon, ahogyan gyerekkori zaklatóját elítélik. 

Abban az időben, amikor ez megtörtént, a fiam még serdülni sem kezdett. Egy tizenegy éves gyerekről beszélünk" - mondta Nadean Campbell, a fiú anyja.

Ami pedig a legszörnyűbb, hogy

bébiszittere nemcsak hogy rendszeresen szexre kényszerítette a fiút, de még gyereket is szült neki.

Egyik alkalommal ugyanis terhes maradt.

A nő elmondta, hogy miközben visszagondol arra az időszakra, látja maga előtt a fiát, mint kisgyereket, amint önfeledten játszik. Épp emiatt olyan kegyetlen számára a valóság: azóta mindössze hat év telt el, és fia most, 17 évesen egy ötéves kisfiú apja.

A fiam elveszítette a gyerekkorát. Nem járhat szórakozni a barátaival, akkor, amikor csak akar. Ráadásul, párt keresnie is sokkal nehezebb így. Ki akar randizni egy 17 éves kamasszal, akinek van egy 5 éves fia? Mindenkinek azt javaslom, hogy tanuljon a mi példánkból, és figyeljenek oda jobban, milyen emberek veszik körül a gyerekét. Beszélgessenek sokat a gyerekkel, minden apró, gyanús jelre figyeljenek, mert egy szülő legfontosabb feladata, hogy támogassa a gyerekét, és védje a nagyvilág veszélyeitől"

Amikor Mowrynak fia született, mindenki azt gondolta, hogy a párja az apa. Ám, miután Campell megtudta az igazságot a fiától, gyanakodni kezdett, és DNS-tesztet csináltatott. Amikor a teszt kimutatta, hogy a gyerek apja nem más, mint az ő kiskamasz fia, a nő sokkos állapotba került.

Mowry először azt állította a rendőröknek, hogy a fiú kezdett ki vele. Ám egy rögzített telefonbeszélgetés, melyet a fiúval folytatott, lebuktatta őt, és fény derült a sötét titkára.

A bébiszittert nemi erőszak és kiskorú megrontása miatt húsz év börtönre ítélték, ahonnan leghamarabb tíz év után kerülhet szabadlábra feltételesen.

A legtöbb esetben nem feltételeznénk egy nőről, különösen egy bébiszitterről, hogy egy szexuális ragadozó. Én sem gondoltam volna, sőt, megbíztam benne, hogy jó kezekben van a gyerekem. Nagy hiba volt"

- mondta campbell a tárgyalás után.