Halálra verte kukkoló szomszédját egy floridai férfi

Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy floridai férfit, aki halálra verte szomszédját, mert rajtakapta, ahogy megleste őt és barátnőjét szex közben. Most, egy évvel a gyilkosság után egy ismerőse nemi erőszakkal, autólopással és kábítószer-birtoklással is vádolni kezdte a férfit, így az ügyében tovább folytatják a nyomozást.
Vágólapra másolva!

A 30 éves Victor Vickery-t múlt hét csütörtökön gyilkossággal vádolták meg, mert tavaly júliusban halálra verte 57 éves szomszédját. Vickery egy napon tetten érte a férfit, hogy az ablakon keresztül leskelődött, amíg ő barátnőjével szexel.

Amikor meglátta az ablaküvegre támaszkodó férfit, úgy, ahogy volt, meztelenül és mezítláb kirontott a lakásból, földre teperte a férfit, néhányszor belerúgott, majd ütni-verni kezdte, ahol érte. A férfi olyan súlyos belső sérüléseket szenvedett, hogy még aznap meghalt.

Steven Novak rendőr elmondta, hogy Vickery a kihallgatásakor azt állította neki, hogy

ugyanazt a férfit máskor is rajtakapta már, hogy az ablakon keresztül lesi őket, és már valósággal rettegett tőle, ezért önvédelemből támadt rá.

A rendőr hozzátette, hogy a nyomozás során több olyan bizonyítékot is szerzett, melyek szerint

a férfinak valóban beteges leskelődési mániája volt.

Több idegen ember lakásába is benézett az ablakokon, sokszor hosszasan figyelte is a lakókat, mit csinálnak. Egyszer már le is tartóztatták emiatt.

Amikor az eset történt, Vickery barátnője bevallotta, hogy ő is arcon ütötte a férfit egy lapáttal, ám később azzal mentegetőzött, hogy ezt csak azért csinálta, mert párja azt mondta neki, hogy tegye meg.

Vickery letartóztatták, 100 ezer dolláros óvadék ellenében szabadulhat. Ez azonban még nem biztos.

Miután elítélték, egy nő ismerőse azzal vádolta Vickery-t, hogy korábban molesztálta őt, ezen kívül úgy tudja, hogy régebben autólopás és kábítószer birtoklása miatt is felelnie kellett.

Ha a vádak igaznak bizonyulnak, a férfi még óvadék ellenében sem szabadulhat, sőt, meg is hosszabbíthatják a büntetését - írja a Foxnews.com.