Kis híján pánikrohamot kapott az a diáklány, aki vasárnap éjjel arra ébredt a kollégiumi szobájában, hogy egy meztelen férfi fekszik rajta. Azonnal értesítette a rendőröket, akik egyelőre még keresik az ismeretlen férfit.

Néhány napja riasztották a rendőröket a New Jersey-i Rutgers Egyetem kollégiumából, hogy éjjel egy idegen férfi osont be az épületbe, majd szexuálisan zaklatott egy alvó diáklányt.

A lány vasárnap arra ébredt a kollégiumi szobájában, hogy egy idegen férfi fekszik rajta meztelenül. Ijedten felsikított, mire a férfi elmenekült. 

Az idegen férfi valószínüleg a kapun keresztül surrant be észrevétlenül az épületbe, majd mivel a lány szobáját nyitva találta, oda is könnyedén bejutott, és molesztálni kezdte a lányt.

Sokkoló élmény volt. Még azóta sem tudom elhinni, hogy ez velem történt. Egészen eddig azt gondoltam, a külső kapukat elég biztonságosan zárják ahhoz, hogy semmiféle idegen ne tudjon bejutni. Épp ezért nem is gondoltam arra, hogy komoly veszélyt jelenthet, ha nyitva hagyom a szobám ajtaját. A mostani esetből tanulva viszont ezetúl mindig odafigyelek, hogy mielőtt elalszom, kulcsra zárjam az ajtót."

- mondta el a lány.

Az ismeretlen elkövetőt még nem találták meg, de továbbra is nagy erőkkel keresik. A rendőrségi leírás alapján a férfi szemüveges, rózsaszín inget és farmert viselt.

A rendőrök az eset után az iskola minden diákjának küldek egy figyelmeztető e-mailt, amelyben óvva intik őket attól, hogy nyitva hagyják a szobájukat, továbbá kérik, hogy fokozottan ügyeljenek arra, hogy a külső kapuk is rendesen zárva legyenek - írja a Foxnews.hu.