Beosont egy kollégiumba, és szexuálisan zaklatott egy diáklányt egy férfi

Vágólapra másolva!
Kis híján pánikrohamot kapott az a diáklány, aki vasárnap éjjel arra ébredt a kollégiumi szobájában, hogy egy meztelen férfi fekszik rajta. Azonnal értesítette a rendőröket, akik egyelőre még keresik az ismeretlen férfit.
Vágólapra másolva!

Néhány napja riasztották a rendőröket a New Jersey-i Rutgers Egyetem kollégiumából, hogy éjjel egy idegen férfi osont be az épületbe, majd szexuálisan zaklatott egy alvó diáklányt.

A lány vasárnap arra ébredt a kollégiumi szobájában, hogy egy idegen férfi fekszik rajta meztelenül. Ijedten felsikított, mire a férfi elmenekült.

Az idegen férfi valószínüleg a kapun keresztül surrant be észrevétlenül az épületbe, majd mivel a lány szobáját nyitva találta, oda is könnyedén bejutott, és molesztálni kezdte a lányt.

- mondta el a lány.

Az ismeretlen elkövetőt még nem találták meg, de továbbra is nagy erőkkel keresik. A rendőrségi leírás alapján a férfi szemüveges, rózsaszín inget és farmert viselt.

A rendőrök az eset után az iskola minden diákjának küldek egy figyelmeztető e-mailt,

amelyben óvva intik őket attól, hogy nyitva hagyják a szobájukat, továbbá kérik, hogy fokozottan ügyeljenek arra, hogy a külső kapuk is rendesen zárva legyenek - írja a Foxnews.hu.