Fejbe lőttek egy kétéves kislányt, egy kisfiút életveszélyesen megsebesítettek

Vágólapra másolva!
Egy kisbabát megöltek, egy másikat pedig életveszélyesen megsebesítettek. Két férfi volt a támadó, és mindez két helyen történt, néhány perc különbséggel. A célpontok nem a gyerekek voltak, valószínűleg drog áll a háttérben. A támadásokban több felnőtt is súlyosan megsérültek.
Vágólapra másolva!

A kétéves Nikolette Riverát

vasárnap délután fejbelőtték kensingtoni otthonában. A kislány már a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Rivera anyja, egy 24 éves nő

épp a kezében tartotta lányát, amikor rájuk lőttek, így a bal karja megsérült, és fejét horzsolta a lövés.

A nőt azonnal a sebészetre vitték, ahol ellátták, így állapota javul.

A lövés következtében

megsérült egy 33 éves férfi is,

aki épp szőnyeget tisztított a lakásban. Neki a hasát találta el a golyó, ezért a helyszínre érkező rendőrők kritikus állapotban vitték őt kórházba. A férfit megműtötték, az ő állapota javult.

A házban volt még a 46 éves nagymama, és több kisgyerek is, akiknek sokkoló élmény volt átélni, ahogy a

két idegen férfi kiszállt egy fekete terepjáróból a házuk előtt, gépfegyvert és pisztolyt vettek elő, majd lövések dördültek a bejárati ajtó és az ablak felől,

melyek eltelálták a családtagjaikat.

A helyszínelő rendőrök percekkel a gyilkosság után hat pusát találtak a ház előtt. Néhány szemtanú elmondta, hogy pár perccel azelőtt, hogy a rendőrök megérkeztek, egy fekete terepjáró érkezett a ház elé, melybők kiszállt két férfi, akik gépfegyvert és pisztolyt vittek magukkal.

A rendőrök úgy vélik, hogy eredetileg a kislány apját akarták lelőni, de végül a lánya szenvedett halálos sérüléseket, míg ő maga megúszta egy műtéttel. A gyilkosság körülményeit és okát még továbbra is vizsgálják.

A helyi hírek szerint hétfő este több tucatnyi ember gyülekeztek a helyszínen, hogy megemlékezzenek a halott kislányról.

- mondta a kislány nagynénje.

Jim Kenney polgármester elmondta, hogy

a hétvégi mészárlás, amelybe a kislány belehalt, néhány óra múlva egy másik utcában is folytatódott, melynek során egy 11 hónapos gyerek is súlyosan megsérült.

A kisfiút azonnal kórházba szállították, az ő állapotáról egyelőre semmit nem tudni. Azt feltételezik, ugyanaz a két férfi volt az elkövető ebben az esetben is.

- írta ki a polgármester a közösségi oldalakra.

Az ügyben nyomozó egyik rendőr elmondta, hogy a harmincéves karrierje alatt még egyszer sem látott ilyen szörnyűséget, hogy egy napon belül két pici gyereket is agyonlőjenek a városban - írja a Foxnews.com.