Heten égtek halálra egy apa értelmetlen és kegyetlen bosszúja miatt

Vágólapra másolva!
Öt gyerek és két felnőtt égett benn abban a házban, amelyet egy 35 éves orosz férfi,  Alexander Komarov gyújtott fel. A férfi így állt bosszút, mert a fia egy másik gyerekkel összeveszett a játszótéren. 
Vágólapra másolva!

A gyújtogatást egy veszekedés előzte meg: a férfi fia egy másik gyerekkel veszett össze, akiről azt állította, hogy 300 forintnyi pénzt lopott el tőle. A másik kisfiú ezt hiába tagadta, az agresszív férfi nem hitt neki. Éjjel elment ahhoz a tömbházhoz, amelyben a fiú lakott - írja a Bors a Daily Mail cikke alapján.

Csakhogy a házban több lakás, így több család is volt, ezért ők is veszélybe kerültek, amikor a férfi felgyújtotta azt.

Először a lopással gyanúsított fiú anyja vette észre, hogy lángol az épület. Nekik sikerült kimenekülniük, de nem volt minden család ilyen szerencsés.

A fölöttük lévő lakásban egy 23 éves anya és három gyereke (egy hatéves, egy hároméves és egy 18 hónapos) bennégett. Ugyanezen az emeleten egy másik anya is lakott négyéves és kétéves gyerekével. Ők is meghaltak.

Egy férfi ugyam berohant a lángok közé, hogy megmentse őket, de elkésett: a gyerekek addigra már füstmérgezést kaptak. A nagybátyjuk szintén a tűzben halt meg.

A hét halálos áldozatot szedő túzben 25 család otthona vált lakhatatlanná.

A rendőrök elkapták a gyújtogatót, aki azt mondta nekik, hogy nagyon berúgott és nem tudta, hogy mit tesz.