A bíróság 60 év börtönre ítélt egy indianai férfit, aki bedrogozott egy ötéves kislányt majd megerőszakolta, és az egész szörnyűséget videóra vette. Elfogása előtt egy hétéves kislányt nézett ki magának, aki folyamatosan megfigyelt.

A 46 éves Eric Weiler két éve bukott le, 24 ezer pedofil fotót 80 videót találtak a számítógépén. Ezekből derült ki, hogy még 2013-ban drogot tett egy ötéves kislány reggelijébe, amitől elkábult. Ezek után megerőszakolta és ezt fel is vette. Hogy biztosra menjen, a gyerek rokonait is bedrogozta.

Amikor letartóztatták, egy másik, hétéves kislányt szemelt ki magának, akit rendszeresen megfigyelt. Az volt a terve, hogy meggyilkolja a szüleit, majd őt is megerőszakolja. A pedofil mindent részletesen dokumentált, hogyan erőszakolná meg a lányt, valamint feljegyzésekben és rajzokon keresztül élte újra a korábbi erőszakot. A feljegyzéseiből az is kiderült, hogy csecsemők megrontásáról is fantáziált – írja a Crime Online.

2017 nyarán megpróbálta felrobbantani egy nő autóját, mert azt képzelte, ő megakadályozhatja abban, hogy megrontsa a hétéves lányt. Ezt is videóra vette, amit a rendőrség meg is talált.

A férfi anyja a tárgyaláson elmondta, hogy metamfetamint szedett, amitől egyszer 12 napig nem tudott aludni.