Étlen-szomjan, szeméthegyek közepén nevelte gyerekeit egy fiatal pár

2019.10.28. 12:34

A 22 éves Erik Perez-Viera és a 26 éves Diana Salbon a dél-karolinai Summervillle-ben élt, öt gyerekük volt, 1 és 10 év közöttiek. Sem róluk, sem a lakásban tartott háziállatokról nem gondoskodtak. Így az öt gyerek egy szobába zárva, ürülék-és szeméthegyek között élt, étlen-szomjan, mert a szülők napokig enni sem adtak nekik.

A fiatal pár

lelakatolta a szobát, ahonnan nem engedték ki a gyerekeket még WC-re sem, ezért azok kénytelenek voltak a szobában elvégezni a dolgukat,

és a saját ürülékükben járkálni.

Az öt gyerek ezen kívül egy készemélyes ágyban aludt, és rajtuk kívül még
több háziállat is élt a szobában, melyekről a pár szintén nem gondoskodott, még a ketrecüket sem takarították.Így az állatok ürüléke miatt is szenvedhettek a gyerekek. Emellett rengeteg szemét halmozódott fel a szobában.

A pár és a gyerekek albérletben éltek egy ház felső emeletén, alattuk egy nő lakott két kisgyerekkel. A rendőrök egyelőre nem tudják, hogyan lehetséges, hogy ők sem vették észre, hogy a szomszédaik gyerekeket kínoznak.

A kegyetlen szülőket a főbérlőjük érte tetten, amikor egy napon ellenőrizte a lakást.

Amikor a férfi az emeletre ment, a szoba ajtaját zárva találta, amely mögül

két síró gyerek hangját hallotta. Azért könyörögtek, hogy engedjék ki őket, mert nagyon éhesek. Mivel anyjuk ezt megtagadta, az ingatlanos hívta a rendőröket.

Amikor azon helyszínre érkeztek, az első dolguk az volt, hogy felfeszítették a szoba ajtaját, és kiszabadították a 3 és 5 éves gyerekeket. A szobában lévő ürülék-és szeméthalom látványa, és az orrfacsaró bűz sokkolta őket. A három másik testvérük ezalatt iskolában és orvosnál volt.

Bár azt egyelőre nem állapították meg, hogy az éheztetés, és elhanyagolás mellett verték-e a gyerekeket, a pár valószínűleg nem ússza meg súlyos büntetés nélkül azt, hogy veszélyeztették a kicsik életét - írja a Bors az abcnews4.com-ra hivatkozva.