Csütörtökön tartóztatta le az FBI az Ohioban élő, 27 éves Sarena Hallt, és a 64 éves Marlon Stangot. Az asszony évekig hagyta a a férfinak, hogy megerőszakolja a lányait. Mindezt azért, mert "családi jó barátnak" tekintette.

A rendőröket a helyi gyerekvédelmi szolgálat munkatársai riasztották azzal, hogy a családban komoly gondok vannak. Azt azonban, hogy ennyire komoly, még ők sem gondolták. A férfi, akit az anya a család jó barátjaként emlegetett, rendszeresen erőszakolta a gyerekeit.

A nő tudott erről, mégsem tett ellene semmit. Mindezt úgy, hogy egyik kislány sem töltötte be még a tizedik évét sem.

A Metro nevű brit magazin munkatársai elmondták, hogy a fiatal nő a közösségi oldalon mindig jó anyának írta le magát, foglalkozása pedig háztartásbeli volt. Nemrég közzétette azt is, hogy új kapcsolata van, amelyben nagyon boldog.

Az eset körülményeiről egyelőre nem tudni semmi egyebet, annyi viszont biztos, hogy mindkettőjüket óvadék kifizetésének lehetősége nélkül letartóztatták, és most a börtönben várják a tárgyalásukat. Az anyát gyerekei veszélyeztetésével, a férfit pedig pedofíliával és nemi erőszakkal vádolják - írja a Bors a Metro-ra hivatkozva.