Vasrúddal verte agyon menyasszonyát, mert az megcsalta és szakítani akart

Vágólapra másolva!
A 38 éves Roderick Deakin-White és menyasszonya, a 35 éves Amy Parsons egy ideje elhidegültek egymástól. A nő már hetek óta találkozgatott egy munkatársával, ezt pedig a vőlegény szóvátett, a nő pedig bevallotta, hogy viszonya van vele, és szakítani akar. A fiatal férfi egy vasrúddal addig ütötte szerelmét, míg az holtan esett össze. A férfi ellen vádat emeltek.
Vágólapra másolva!

A pár évek óta együtt élt, amikor a fiatal nőnek kezdett elege lenni barátja furcsa ruhafétiséből, amely abból állt, hogy megpróbálta rávenni a nőt, hogy viseljék egymás ruháit, tehát menyasszony járjon férfi ruhákban, miközben ő időnként a női darabok közül válogat. A férfi mániája idővel addig fajult, hogy megszabta menyasszonyának, mit viselhet, ha vele van.

Azonban ennél komolyabb okai is voltak a kapcsolatuk megromlásának.

Amy Ausztráliában nőtt fel, és itt vett lakást, még mielőtt vőlegényével megismerkedett. Tehát a lakás, amelyben Deakin-White-tal élt, az ő tulajdona volt. Emellett

a férfinak nem volt állandó munkája, a nő viszont titkárnőként dolgozott egy jól fizető, biztosításokkal foglalkozó cégnél, így szinte mindent ő finanszírozott, teljes mértékben támogatta a férfit. Deakin-White mind érzelmileg, mind pedig anyagilag függött menyasszonyától. Időnként depresszióba esett, azonban nem szedte a gyógyszereit. És ehhez jöttek még a férfi furcsa perverziói.

A nő emiatt egyre inkább a kollégája, James Saunders mellett kezdte keresni a boldogságot. Amikor vőlegénye erről tudomást szerzett,

üzenetet küldött barátainak, melyben "rohadék szemétládának" nevezte riválisát, menyasszonyát pedig "piszkos, erkölcstelen, alattomos nőszemélynek",

és azt írta, hogy

Majd az egyik közeli barátjának azt is hozzátette, attól tart, hogy ma este borzaszó nagy hülyeséget fog elkövetni.

Ezt valóra is váltotta. Aznap este, amikor Parsons a fürdőszobában zuhanyzott, vőlegénye berontott és rátámadt.

A rendőrök amikor kiértek, egy vérben úszó, halott nőt találtak a fürdőkádban.

A boncolás során kiderült, hogy halála előtt többször is megütötték és belerúgtak olyan erővel, amitől a nő súlyos belső vérzést és töréseket szenvedett.

A férfi beismerte, hogy dühében súlyosan bántalmazta menyasszonyát, de tagadta, hogy szándékosan megölte volna.

Az ügyész a tárgyaláson elmondta, hogy a férfi idén április 25-én, csütörtökön egy fémrúddal támadt élettársára, Amy Parsonsra, miközben a nő a fürdőszobában zuhanyzott. Ennek oka az volt, hogy a férfi nem tudta elfogadni, hogy párja megcsalja, illetve el akarja hagyni őt egy másik férfi miatt.

Emiatt a kezében lévő vasrúddal addig ütötte, míg a nő össze nem esett.

Ezzel borzasztóan erős sérüléseket okozott a nő arcán, fejé, és testén, többek között koponyatörést is. Ezután otthagyta az ájult, vérben úszó nőt, anélkül, hogy tett volna valamit a megmentéséért, vagy segítséget hívott volna. Parsons még aznap belehalt a sérüléseibe.

A férfi utólag elismerte, hogy túlságosan magához láncolta Amyt, és nem hagyott neki elég szabad teret. De nagyon félt attól, hogy elveszíti barátnőjét, miközben egyre féltékenyebb és dühösebb lett.

Kémkedni kezdett barátnője után.

Este a munkahelyéhez ment, és titokban követte hazáig, illetve volt, hogy a nő kedvenc éttermébe ment, hogy meglesse, valóban találkozik-e a munkatársával.

Még az interneten is megpróbálta követni, mikor merre jár, és mivel foglalkozik.

- mondta el Amy egyik közeli barátja.

Ezzel egyidőben férfi is egyre boldogtalanabbnak, tehetetlenebbnek és idegesebbnek érezte magát.

Április 25-én Parsons ebédidőben egy munkatársának elmondta, hogy párjával már semmi nem olyan közöttük, mint régen, muszáj rendeznie vele a dolgokat.

A nő ezért elhatározta, hogy munka után hazamegy, és szakít vőlegényével. Azt azonban nem gondolta, hogy ez az életébe is kerülhet.

Amikor párja rátámadt a fürdőszobában, Amy már az első ütéstől a földre esett, ugyanis a lába megcsúszott a vizes padlón. Az egyik szomszéd hallotta a nő kétségbeesett sikoltását, de nem avatkozott közbe, mert nem tudta, hogy ilyen komoly a baj.

- mondta el az ügyész.

Súlyosbítja az ügyet, hogy

a férfi a támadás után azonnal elmenekült a helyszínről, mintha azt gondolta volna, hogy ezzel megúszhatja a büntetést. A nő ugyanis nem halt meg azonnal, miután vőlegénye bántalmazta. Amikor Roderick kilépett a fürdőszobából, Amy még lélegzett.

A férfi ennek ellenére ahelyett, hogy próbálta volna megmenteni az életét, magára hagyta őt, szörnyű allapotban, összevert arccal és fejjel - írja meg a Mirror.