Az utolsó szó jogán az áldozata szüleit sértegette

2019.11.07. 16:18

Az amerikai Charles Rhines még 1992-ben meggyilkolt egy férfit, mert az rajtakapta, hogy ki akar rabolni egy fánkozót. A gyilkost november 4-én végezték ki, az utolsó szó jogán odaszúrt az áldozata szüleinek.

A gyilkosság estéjén Charles Rhines ki akarta rabolni a korábbi munkahelyét, egy fánkozót. Az akkor 22 éves Donnivan Schaeffer azonban rajtakapta, ezért a férfi rátámadt és leszúrta. A fiatal férfi könyörgött, hogy ne bántsa, hívjon hozzá mentőt, megígérte, hogy nem szól a rendőrségnek. Charles Rhines ennek ellenére megkötözte, behurcolta az üzlet raktárába és halálra szurkálta - írja az Unilad

Miután elfogták, minden bevallott, részletesen elmesélte, hogyan gyilkolt. A bíróság halálbüntetésre ítélte, a kivégzésére pedig november 4-én került sor. Az utolsó szó jogán az áldozata szüleit sértegette.

Ed és Peggy Schaeffer, megbocsátok nektek az irántam érzett harag és utálat miatt. Imádkozom értetek, hogy Isten is megbocsássa nektek ezeket. Köszönöm a csapatomnak. Szeretlek mindannyitokat, viszlát! Gyerünk! Nincs több mondanivalóm. Viszlát.

Ezek után beadták neki az injekciót, majd öt perccel később halottnak nyilvánították. Az áldozat szülei is ott voltak a kivégzésen, akik tiszteletlennek tartották a gyilkos utolsó szavait.