Nyolcvanezer font arcplasztikára, hogy bálványaira hasonlítson

Nathan Thursfield
Vágólapra másolva!
Az egyesült királyságbeli Stoke városából származó Nathan Thursfield nyolcvanezer fontot (közel 30 millió forint) költött arcplasztikára, mert bálványára, az angol modellre és médiaszemélyiségre, Katie Price-ra akart hasonlítani.
Vágólapra másolva!

Nathan Thursfield számos alkalommal feküdt kés alá, hogy Katie Pricera hasonltson, de mostanában már változtatott hozzáállásán, és Kyle Jenner, egy másik modell, valóságshow-szereplő a favorit.

A fiatal, 24 éves férfi arca visszafordíthatatlan változáson ment keresztül a beavatkozások miatt, nem hasonlít már arra tinédzserre, aki volt.

Nathan Thursfield Forrás: Instagram

Nathan elmondta, hogy korábban csodálta Katie Price menetelését, ami a műtéteket illeti, de szerinte a nő túl messzire ment, különösen az arcát illetően, bár még mindig határozottan mesésnek néz ki. Én ismerem a határaimat - tette hozzá a férfi.

Katie Price Forrás: Instagram

Nathan annyira megszállott volt, hogy ugyanarra a török klinikára utazott plasztikai műtétre, ahol Katie Price-t is műtötték. Hétezer fontot fog fizetni egy "mosoly-átalakításért".

Ez lesz a legújabb beavakozás olyanok után, mint áll-, arc- vagy ajakfeltöltés, botox és zsírleszívás.

Három orrplasztikán is átesett, pedig az orvosok figyelmeztették, hogy akár le is eshet az orra.

A kezelés megkezdéséhez fogait lecsiszolták, mely négy órán keresztül tartott, de további öt órás beavatkozásra is szükség lesz.

- magyarázta Nathan, hozzátéve, hogy el kell ismerjem, hogy ha valami nem teszik magammal vagy a testemmel kapcsolatban, változtatok rajta.

Elmondta azt is, hogy mindenkinek ugyanazt tanácsolja, ha megkérdezik, vagyis ha valami nem teszik, akkor változtassanak rajta, de odafigyelve a sebészekre és cégekre.

- hívta fel a figyelmet a fiatal a férfi.

Nathan újabban Kylie Jennert preferálja inkább Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Rich Fury

Nathan Thursfield egészségügyi dolgozóként a médiában való szerepléseivel gyűjt pénzt, valamint Las Vegas-i esküvőjének felvételeit is eladta 12 ezer fontért.

Amikor fiatalabb és naív volt

adósságba került, hogy finanszírozza az első orrplasztikáját,

de ma már ésszerűen bánik a pénzzel és nem tartozik senkinek - olvasható a Mirror oldalán.

Nathan jövőre egy szépészeti műtétekkel foglalkozó dokumentumfilmben és egy fitnesz sorozatban is szerepelni fog.