Az egyesült királyságbeli Stoke városából származó Nathan Thursfield nyolcvanezer fontot (közel 30 millió forint) költött arcplasztikára, mert bálványára, az angol modellre és médiaszemélyiségre, Katie Price-ra akart hasonlítani.

Nathan Thursfield számos alkalommal feküdt kés alá, hogy Katie Pricera hasonltson, de mostanában már változtatott hozzáállásán, és Kyle Jenner, egy másik modell, valóságshow-szereplő a favorit. 

A fiatal, 24 éves férfi arca visszafordíthatatlan változáson ment keresztül a beavatkozások miatt, nem hasonlít már arra tinédzserre, aki volt. 

Nathan ThursfieldForrás: Instagram

Nathan elmondta, hogy korábban csodálta Katie Price menetelését, ami a műtéteket illeti, de szerinte a nő túl messzire ment, különösen az arcát illetően, bár még mindig határozottan mesésnek néz ki. Én ismerem a határaimat - tette hozzá a férfi. 

Katie PriceForrás: Instagram

Nathan annyira megszállott volt, hogy ugyanarra a török klinikára utazott plasztikai műtétre, ahol Katie Price-t is műtötték. Hétezer fontot fog fizetni egy "mosoly-átalakításért". 

Ez lesz a legújabb beavakozás olyanok után, mint áll-, arc- vagy ajakfeltöltés, botox és zsírleszívás. Három orrplasztikán is átesett, pedig az orvosok figyelmeztették, hogy akár le is eshet az orra. A kezelés megkezdéséhez fogait lecsiszolták, mely négy órán keresztül tartott, de további öt órás beavatkozásra is szükség lesz. 

Beszéltem Katie-vel, tanácsot adott és elmondta a tapasztalatait, ezért választottam ezt a helyet - magyarázta Nathan, hozzátéve, hogy el kell ismerjem, hogy ha valami nem teszik magammal vagy a testemmel kapcsolatban, változtatok rajta.

Elmondta azt is, hogy mindenkinek ugyanazt tanácsolja, ha megkérdezik, vagyis ha valami nem teszik, akkor változtassanak rajta, de odafigyelve a sebészekre és cégekre. A többség csak a pénzedet akarja és a legrosszabb utókezelésben részesít - hívta fel a figyelmet a fiatal a férfi.

Nathan újabban Kylie Jennert preferálja inkábbForrás: Getty Images/2019 Getty Images/Rich Fury

Nathan Thursfield egészségügyi dolgozóként a médiában való szerepléseivel gyűjt pénzt, valamint Las Vegas-i esküvőjének felvételeit is eladta 12 ezer fontért. 

Amikor fiatalabb és naív volt adósságba került, hogy finanszírozza az első orrplasztikáját, de ma már ésszerűen bánik a pénzzel és nem tartozik senkinek - olvasható a Mirror oldalán.

Nathan jövőre egy szépészeti műtétekkel foglalkozó dokumentumfilmben és egy fitnesz sorozatban is szerepelni fog.