Lezárják Budapesten az Erzsébet hidat hétfőre virradó éjszaka

2019.11.14. 17:09

Közműépítés miatt lezárják Budapesten hétfőre virradó éjszaka az Erzsébet hidat. A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint éjfél és hajnali 4 óra között tartják a közelmúltban kiépített távhővezeték nyomáspróbáját.

A korlátozás miatt a hídon áthaladó 907-es, 908-as, 956-os és 973-as éjszakai busz a Szabadság hídon át közlekedik. A BKK azt kéri az autósoktól, hogy már a BAH-csomópontnál, a Baross téren, az Astoriánál és az alsó rakpartokon megfelelően válasszák meg, merre vezetnek tovább.

A 907-es és a 973-as autóbusz budai végállomása felé nem érinti a Döbrentei tér és a Rudas Gyógyfürdő megállóhelyet.

A pesti végállomás felé tartó buszok nem érintik a Rudas Gyógyfürdő és a Ferenciek tere megállót; a módosított útvonalszakaszon a Fővám téren a 83-as troli, a Kálvin téren pedig a 9-es busz Óbuda irányú megállójában állnak meg.

A 908-as autóbusz a Móricz Zsigmond körtér, a 956-os pedig Hűvösvölgy felé nem érinti a Döbrentei teret,

a módosított útvonalszakaszon a 19-es villamos Rudas Gyógyfürdő megállójában lehet felszállni rá. A Cinkotai autóbuszgarázs felé tartó 908-as és a Pécel irányú 956-os busz nem érinti a Ferenciek tere megállót, a módosított útvonalszakaszon a Fővám téren a 83-as troli, a Kálvin téren pedig a 9-es busz Óbuda irányú megállójában lehet felszállni rá.