V4NA: A kanadai liberális miniszterelnök radikális iszlamista csoportokat pénzel

Vágólapra másolva!
Justin Trudeau kanadai liberális miniszterelnök megvonta a támogatást a keresztény egyházaktól és a pénzt iszlamista csoportoknak adja, akik Izrael elpusztítását támogatják – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

Candice Bergen, a kanadai Konzervatív Párt vezetője Youtube-csatornáján megosztott videójában mutatott rá, hogy

az ottawai liberális kormány antiszemita és keresztényellenes politikát folytat, hátrányosan megkülönböztetve ezen vallási csoportokat, míg a tőlük megvont adófizetői támogatásból radikális iszlamista csoportokat pénzel.

Bergen megkérdezte a Justin Trudeau miniszterelnököt, hogy

Trudeau azzal védekezett, hogy szigorúan ellenőrzik a támogatott szervezeteket, viszont ez nem válaszolja meg a kérdést, hogy miért diszkriminatív a keresztényekkel és zsidókkal szemben, illetve, hogy

kaphatott támogatást egy olyan radikális csoport, ami az amerikaiak kiirtásáról tart beszédeket.

A liberális miniszterelnök tehát az egyenlőségért folytatott küzdelmében a gyűlöletbeszédet támogatta és olyan csoportokat, akik népirtásra bátorítanak másokat és olyan antiszemita üzeneteket fogalmaznak meg a zsidó közösségnek, mint a „hullazsákokban hagyjátok majd el a helyszínt".

Justin Trudeau, aki a nemzetközi porondon rikító zoknijairól vált híressé, egyébként

nagy támogatója a homoszexuális közösségnek, és a tömeges migrációnak.

Justin Trudeau Forrás: V4NA

Annak érdekében, hogy ezen terveit finanszírozni tudja, természetesen kap rá pénzt Soros György Nyílt Társadalom Alapítványától.