Saját lányát vette feleségül, miután kivégezte annak barátját

2019.11.19. 20:38

Egy nyugat-virginiai férfi feleségül vette az egyik lányát, miután annak barátját a másik lányaival közösen megölte és eltemette. A férfi azt állítja, hogy maga a lány ötlete volthogy öljék meg, mert véget akart vetni a kapcsolatuknak. A barátok, rokonok szerint azonban a lányai csak félelemből segítettek neki elkövetni a gyilkosságot.

Az 55 éves Larry paul McClure egy hosszú levélben vallotta be a rendőröknek, hogy

megölte egyik lányának barátját, John McGuire-t, csak hogy ő vehesse feleségül a lányt.

Ha pedig mindez nem lenne elég megbotránkoztató, két lányát,a 31 éves Amanda Michelle Naylor McClure-t, és a 32 éves Anna Marie Choudhry-t is bevonta a gyilkosságba. Azok pedig, mivel ellenállni nem mertek, segítettek apjuknak.

A férfi vallomása után mindhármuknak bíróság előtt kellett felelnie. Az apa és lányai elmondták, hogy

egy borosüveggel vágták fejbe a fiatal férfit - aki a fiatalabbik lány, Amanda barátja volt - majd, miután az ütéstől elkábult, beadtak neki két fiola metadont. Ezután megfolytották, és a saját kertjükben ásták el a holttestét.

A férfi a vallomásában azt állította, hogy az egész gyilkosságot lánya, Amanda tervelte ki.

Ne tőlem kérdezzék, miért akarta Amanda megölni a kedvesét"

- fogalmazott a levélben.

Ám a barátok és hozzátartozók szerint kizárt, hogy a fiatal nő ötlete volt a gyilkosság. Mindenki úgy tudta, szeretik egymást, és apjuk volt az, aki szétdúlta a kapcsolatukat a saját, beteges vágyai miatt.

A rendőrök szerint közvetlenül a gyilkosság után Amanda és apja Virginiába utazott, ahol egy metodista templomban házasságot kötöttek - írja a Foxnews.com.