Újabb női holttestet találtak Pozsonyban, 11 napja halálra kínoztak egy másikat

2019.11.22. 13:59

A szlovák rendőrség szerint azonban a mostani halálesetnek nincs köze az előző kegyetlen gyilkossághoz. Egy másik fiatal nő holttestét alig két hete találták meg Pozsonyban az Apollo és a Kikötői híd között, a  Duna-parti bozótosban. Az csak pár napja derült ki, hogy a 34 éves tanárnőt előtte halálra kínozták, állítólag egy ismeretlen tárggyal többször is megerőszakolhatták.

Csütörtökön a reggeli órákban újabb női holttestet találtak Pozsonyban – közölte a szlovák rendőrség a rendkívüli sajtótájékoztatóján.

Adrian Pavlík, a pozsonyi kerületi rendőrkapitányság vezetője az esettel kapcsolatban csak annyit közölt, hogy az nem függ össze a november 11-én talált 34 éves nyelvtanárnő brutális módon történt meggyilkolásával, és nincs sorozatgyilkos a szlovák fővárosban.

A szlovák rendőrség cáfolta a médiában felröppent híreket, miszerint egy sorozatgyilkostól kellene tartani Pozsonyban.Forrás: Facebook/Polícia SR

A szlovák köztévé később arról számolt be, hogy egy 28 éves pozsonyi nőről van szó, akinek halálát nem idegenkezűség okozta, nemúgy mint Violáét, akinek halálhírét a szlovák rendőrség egy hétig nem hozta nyilvánosságra, ami komoly közfelháborodást okozott északi szomszédunknál.

Mint az pár napja kiderült, az életveszélyes állapotban lévő Violára járókelők bukkantak rá múlt hét hétfőn a reggeli órákban a pozsonyi Apollo és a Kikötői híd között.

A jelek szerint brutálisan megkínozták, eltörték a bokáit és a csigolyáit, és többször is megerőszakolták, análisan is egy idegen tárggyal.

A mentősök kiérkezésekor állítólag még egy-két percig magánál volt, de beszélni már nem nagyon tudott, majd eszméletét vesztette.  A mentők még próbálták újraéleszteni, de sajnos a kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe.

A 34 éves angol tanárnőt, Violát november 11-én brutális kegyetlenséggel gyilkolták meg Pozsonyban. A rendőrség csupán egy héttel később számolt be a borzalmas esetről, amit azzal indokoltak, hogy az információközléssel nem akarták hátráltatni a nyomozást.Forrás: Facebook/Polícia SR

Szlovák sajtóbeszámolók szerint Viola egyébként angolt tanított egy nyelviskolában, és a halála előtti napon fotókiállítást rendezett az egyik, tetthelyhez közeli hotelben.A pozsonyi rendőrség állítólag kiemelt ügyként kezeli a gyilkosságot, és nagy erőkkel nyomoz az ügyben. Azt azonban egyelőre nem közölték, hogy van-e már gyanúsítottjuk. Ugyanakkor igyekeztek megnyugtatni a közvéleményt, hogy a szlovák fővárosban az elkövetkező hetekben sokkal több lesz a rendőr az utakon,  de ez állítólag nem függ össze szigorúan a két halálesettel, mivel a karácsonyi vásár miatt is megerősítik a rendőri jelenlétet a szlovák fővárosban.

KAPCSOLÓDÓ CIKK