Jól halad annak a kisfiúnak a felépülése, akit a harmadik emeletről dobtak le

Landen Hoffmann
Vágólapra másolva!
Ahogy arról szeptemberben az Origo is beszámolt, elhagyhatta a kórházat az az ötéves amerikai kisfiú, akit áprilisban dobott le egy férfi egy pláza erkélyéről. A család közlése alapján a fiuk már tökéletesen jár és lassan véget érhet a gyógyszeres kezelése is.
Vágólapra másolva!

Landen Hoffman családja új információkat osztott meg gyerekük állapotáról. Azt írták, hogy a kisfiú hasán lévő nyílt seb beforrt és már új bőr nő rajta. Édesanyja mindent megtesz annak érdekében, hogy felgyorsítsák a gyógyulást és elhagyhassa gyógyszereit - írták posztjukban.

A gyereket még áprilisban dobta le a 24 éves Emmanuel Aranda egy minnesotai pláza erkélyéről. A gyereket súlyos sérülésekkel szállították kórházba:

mindkét karja és egyik lába eltört, továbbá az arcán és a koponyáján is töréseket szenvedett.

Hónapokkal később mehetett csak haza, tizenöt műtét és különböző kezelések után.

Most viszont újra élvezi az életet, óvodába fog menni az ikertestvéreivel. Egy erős, boldog fiúnak írják le szülei.

Mindig azt mondja az embereknek, akik megsérülnek, hogy ne aggódjanak, ő egy szikláról esett le, de az angyalok elkapták és Jézus szereti őt, szóval rendben van és ők is rendben lesznek - áll a GoFundMe oldalon megosztott posztban.

A család köszöni azt a rengeteg szeretetet és imádságot, amely a figyelmes emberektől érkezett feléjük.

Emmanuel Aranda tizenkilenc éves börtönbüntetést kapott, miután elismerte a gyilkossági kísérletet.

Azzal a céllal ment áprilisban a bevásárlóközpontba, hogy valakit megöljön. Azt mondta, hogy a nők évek óta elutasították, mely indulatossá és agresszívvé tette - írja a Fox News.