Már Ibrahimovic sincs biztonságban Malmőben

Vágólapra másolva!
Állandó őrizetet kellett elrendelni Zlatan Ibrahimovic bosnyák származású svéd válogatott futballista malmői lakásához, mert csütörtökre virradóra ismeretlenek savval öntötték le és összemázolták a lakás bejáratát - írta a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

Már nem csak a drogpiacért egymással rivalizáló migránsbandák okoznak feszültséget, de a helyi futballcsapat szurkolói is adnak munkát a helyi rendőröknek Malmőben.

Csütörtökre virradóra ismeretlenek a „Júdás" feliratot mázolták Zlatan Ibrahimovic, 116-szoros svéd válogatott labdarúgó malmői lakásának bejáratára, és valamilyen erősen maró folyadékkal öntötték le az ajtót.

Néhány órával korábban pedig a város egyik ikonjának számító játékos szobránál gyújtogattak.

Ibrahimovic a város sztárja, aki Malmőből indult profi pályafutása során játszott a holland Ajaxban, az olasz Juventusban, az AC Milanban és az Internazionaléban, a spanyol Barcelonában, a francia Paris Saint-Germainben, valamint az angol Manchester Unitedben is, mielőtt a tengerentúlon vezette le pályafutását az LA Galaxy csapatában. Zlatan szerződése most jár le Los Angelesben és még nem tudni, hol folytatja tovább, de szerdán bejelentette, hogy bevásárolta magát a svéd Hammarby futballcsapatának tulajdonosai közé, és azt ígéri, európai szintű csapatot farag a klub gárdájából.

A malmőiek viszont a jelek szerint nem bocsátják meg neki, hogy hűtlen lett a városhoz, legalábbis az ajtajára festett felirat erre utal.

A rendőrök viszont a malmői közállapotokra tekintettel kénytelenek kiemelten őrizni a városba várhatóan hamarosan hazatérő Ibrahimovicot, miközben hetente történnek robbantások és lövöldözések a városban egymással harcoló migránshátterű drogbandák között.