Hónapok óta kap halálos fenyegetéseket egy francia tévéműsor házigazdája, bűne pedig mindössze annyi, hogy a balliberális elit képtelen elviselni az ott elhangzó témákat, mint például az iszlám térhódítása és a migráció negatív hatásai. Szokásos baloldali lejáratókampány zajlik a szemünk előtt.

Christine Kelly egy népszerű francia televíziós személyiség, aki Éric Zemmour világhírű francia esszéista beszélgetős műsorát vezeti a CNews televíziónál. A Face à l'Info (Szemben az információval) című műsor jelentős nézettséget és óriási sikert hozott a CNews csatornának, annak ellenére, hogy a balliberális, iszlámpárti politikai elit szabályos boszorkányüldözést indított Zemmour ellen.

Christine KellyForrás: Christine Kelly/Twitter

Semmitől sem riadtak vissza, ügyészségi vizsgálatot rendeltek el ellene, és nyomást gyakoroltak a televíziót szponzoráló multinacionális vállalatokra,  hogy ne hirdessenek a Zemmour műsorát megelőző reklámblokkban, durva hangnemű tüntetéseken követelték a világhírű gondolkodó elbocsátását. Mindez, ahogy azt már megírtuk, azért történt, mert Zemmour nyíltan és őszintén beszélt az iszlám térhódításának, a radikális eszmék terjedésének veszélyeiről, a migrációról és annak negatív következményeiről.

A Les Valeurs Actuelles konzervatív hetilap vette észre, hogy Christine Kelly, a Zemmour-műsor műsorvezetője halálos fenyegetéseket kapott. Kelly erről Twitter-fiókján írt, ahol segítséget kér: Ki az, aki heteken, hónapokon át tartó halálos fenyegetéseket kap a munkája miatt? Megköszönöm, ha elmondják nekem. Segíthet  - írta a műsorvezető.

A Non Stop People nevű celebcsatornán korábban már elmondta, hogy ha mindaz igaz lenne, amit Zemmourról állítanak - tehát hogy rasszista, fasiszta (miközben maga is zsidó származású), homofób, gyűlöletbeszédet hirdető, a francia gyarmatosítás védelmezője, nőgyűlölő, emancipációellenes és így tovább -, akkor ő hogyan tudná Zemmour műsorát vezetni, pont ő, aki egyetlen ponton sem felel meg azoknak a kritériumoknak, amelyeket Zemmournak tulajdonítanak.

"Elképzelhetetlen, hogy én ezeknek a kritériumoknak megfelelnék. Pont én testesítek meg mindent, amit Zemmour [a balliberális média hamis feltételezései alapján] nem szeret: nő vagyok, újságíró, protestáns, az egyszülős családok védelmezője, rabszolgák leszármazottja és a francia kolonizáció szimbóluma, mindez én vagyok  - nyilatkozta Kelly.

Ebből is látszik, hogy mennyire hamis és manipulatív a francia balliberális politikai elit Zemmour-képe, és mennyire veszélyes az a gyakorlat, amelyet a kezükben levő liberális média folytat: ha valaki felemeli a szavát a migráció, az iszlám térnyerése ellen, abból ellenséget gyártanak. 

Az minimum fasiszta, az apartheid híve, nincs helye a balliberális világban. Ez mára már odáig fajult, hogy a Zemmour műsorát vezető televíziós műsorvezető halálos fenyegetéseket kap.