Olyan könyv várja több könyvtár polcain is a gyanútlan kisgyerekeket, amikben transznemű tinédzserek mesélnek saját élményeikről, mint például, hogy hogyan voltak részesei orális szexnek már 6 éves korukban - értesültünk a V4NA nemzetközi hírügynökségtől. Az Alapjogokért Központ PC-Sajtószemléje pedig arról adott hírt, hogy az USA egyik megyei könyvtárának gyerekrészlegén a hercegnős, lovagos mesék homoszexuális átirata volt elérhető.

Beyond Magenta: Transgender Teens Speak Out címen jelent meg egy felettébb nyíltan beszélő könyv a gyerekek számára, ami a könyvtárak polcain is az ifjúsági részlegen található. Azonban ha kicsit is beleolvas az ember, hamar rájön, hogy az iromány egyáltalán nem gyerekeknek való, ugyanis trágár szavakkal, erőszakos cselekményekkel és az orális szex részletes leírásával van teletűzdelve a történet.

A könyvben főleg egyes szám első személyben megdöbbentő sötétséggel mesélik gyerekkori élményeiket a fiatalok, miközben nem törődnek a gyerekek lelki világával. Mi több, a szerző és a mesélők arról is elfelejtenek említést tenni, hogy a leírt cselekmények tulajdonképpen több esetben is illegálisak voltak.

 Az egyik legmegdöbbentőbb részben pedig feketén-fehéren leírja a szerző, hogy a szóban forgó transznemű személy már egészen 6 éves korától kezdve fiúkkal csókolózott, és orális szexben is részesítette őket, amit egyenesen imádott, csak úgy, mint megfogni a fiúk nemi szervét.

Forrás: --

A gyerekeknek szánt könyvben szó van még pedofilokról is, és hogy ők hogyan maszturbáltak, de még ezen a ponton sem említi a szerző egyszer sem e cselekmények illegális, de legalábbis felettébb káros jellegét. Ráadásul szóba kerül az erőszakos viselkedés is, egyik alkalommal egy terhes tanárnő ellen, ehhez azonban csak az a gondolat társul, hogy „Tudom, hogy ez helytelen volt, de...", amivel bagatellizálni próbálja védhetetlen esetet.

Ilyen gender ideológiát promótáló könyvekkel lehet tehát találkozni haladó világunkban a könyvtárak gyermekrészlegein. Hasonló esetről értesülhettünk az Alapjogokért Központ PC-Sajtószemléjéből is, mi szerint az USA Upshur Megyei Könyvtárában olyan mesekönyvek vannak, amely a hagyományos lovagos, királylányos meséket forgatják ki az LMBTQ lobbi igényeinek megfelelően. A nemzetközi sajtószemlében a következőket olvashatják:

"A homoszexuális karaktereket tartalmazó cuki mesekönyvek elengedhetetlen ellenszerei a gyerekmesékben található heteroszexualitásnak – írja a LGBTQ Nation és a mountaineerjournal internetes oldal. A fenti hitvallást annak kapcsán írta a homoszexuális propagandaportál, hogy az Upshur Megyei Könyvtár levette polcairól a Kinght & Prince (A lovag és a herceg) című gyermekkönyvét. A Daniel Haack által írt történetben a királyfi szülei egy hercegnőt próbálnak találni fiúk mellé, azonban az ifjú herceg nem talál szerelemre egyik hölggyel sem. E helyett egy lovaggal kezdenek mély érzéseket táplálni egymás iránt, akivel közösen legyőzik a városukat fenyegető sárkányt. A váratlan fordulat ellenére az öreg király és a királyné természetesen örülnek, hogy gyermekük megtalálta élete párját. A rendkívül haladó királyi család pedig – a daliás vitézzel kiegészülve – boldogan élt, amíg meg nem halt. Hiába azonban az idilli befejezés, ha mindig akadnak olyan mucsaifasiszta emberek, aki elrontják a szivárványos tündérmesékben való gyönyörködésünket. Nem alakult ez máshogy a nyugat-virginiai könyvtárnál sem, ugyanis tüntető tömeg vonult ki, hogy az LGBTQ könyv eltávolítását követeljék. Szószólójuk, Josh Layfield szerint ez egy eltervezett érzékenyítési folyamat része, amely során a fiúgyermekeket be akarják vezetni a homoszexuális életbe. A nyomás miatt a könyvtár megfélemlített igazgatói tanácsa felfüggesztette a könyv elérhetőségét. A felülvizsgálati folyamat eredményétől függ majd, hogy a remekmű a felnőtt- vagy a gyermekkönyvek közé fog-e visszakerülni. Az LGBTQ oldal képviselői szerint természetesen nonszensz az egész helyzet, és egyértelműen sérültek a homoszexuálisjogok ezzel a kirekesztéssel."
Forrás: --