Gyilkosság vádjával tartóztattak le szerdán egy texasi férfit. A férfi eddigi bizonyítékok szerint megölt egy 29 éves nőt. A fiatal anya idén júliusban tűnt el, azóta senki nem látta.

A 28 éves Ricardo Marquez azzal vádolják, hogy megölte Erika Andrea Gaytan-t El Paso-i otthonában, majd a holttestét a bátyja autójával vitte el, majd elásta a homokba.

A rendőrök a nő holttestét azonban még mindig nem találták meg. 

A holttest ugyan nem került elő, de az eddigi, rendelkezésre álló bizonyítékok alapján van okunk feltételezni, hogy megölték" - mondta Enrique Carillo rendőr.

A nő családtagjai július 16-án jelentették be eltűnését, és hozzátették, korábban nem volt rá jellemző, hogy akár egy napra is egyedül hagyja hétéves kisfiát. A rendőrök ekkor riasztást adtak ki a keresése ügyében.

Gaytant utoljára július 13-án látták, amikor "El Reencuentro Norteno" koncertre ment az El paso megyei sportcsarnokba.

Marquez vele együtt részt vett a koncerten, és állítólag ő volt az utolsó ember, aki halála előtt találkozott vele.

Marquez elmondta a rendőröknek, hogy a koncertről együtt mentek haza kocsival, ám útközben összevesztek, ami verekedéssé fajult.

Egy rendőrségi közleményben leírták, hogy Marquez

üzenetet írt a bátyjának július 14-én délelőtt 11-kor, hogy adja kölcsön neki az autóját. 15 perccel később Marquez pedig a húgához ment át, akitől egy lapátot kért. A helyszínelő rendőrök megtalálták a helyszínen a lapátot, illetve egy homokkal teli cipőt, amely összefüggést mutat Kelet-Montana sivatagos területével. Ezen kívül a rendőrök néhány vérnyomot is találtak

az autó belsejében.

A nyomozás folytatódik - írja a Foxnews.com.