Az adófizetők pénzén vált nemet a gyilkos amerikai erőszakoló

2019.12.07. 13:40

A börtönben, az adófizetők pénzén kezdte meg nemváltoztatását az a férfi, akit életfogytiglanra ítélt a bíróság, amiért betört egy család otthonába, és megerőszakolta, majd megölte őket.

Az amerikai Stephen Hayest 2007-ben ítélték el, amikor betört egy család otthonába,  ahol a család mindhárom tagját megerőszakolta, majd megölte. Eredetileg halálra ítélték a férfit, azonban időközben Connecticut állam betiltotta a halálbüntetést, ezért életfogytiglanra módosították az ítéletet - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Hayes természetesen tagadja az anyuka és két lánya ellen elkövetett erőszakot és gyilkosságot, és azzal védekezik, hogy ő mindössze a betöréses rablásban vett részt. A rendőrségi bizonyítékok azonban arra mutatnak, hogy a férfi megfojtotta az anyát, két lányát pedig lekötözte, majd rájuk gyújtotta a házat.

Stephen HayesForrás: V4NA

A férfit később átszállították Pennsylvániába, ahol megkezdte az átalakulását. A Law Enforcement Today szerint Hayes már 18 hónapja szed női hormonokat, amiket természetesen az adófizetők pénzén kap, mint orvosi kezelést. 

A férfi elmondása szerint már 16 éves kora óta gender-diszfóriás, és tavaly végre nyíltan beismerte, hogy transzgender. A portál szerint nem Hayes az egyetlen, aki a liberális eszméket felhasználva áldozattá akarja tenni magát a börtönben.