Többször is szexelt az irodájában egy bírónő

2019.12.10. 16:29

Egy amerikai bírónő valóságos szexbarlanggá alakította az irodáját, ahol több férfival is lefeküdt. Édeshármast is tartott a munkahelyén, még egy ügyésznőt is el akart csábítani.

A bírónő többek között jogászokat csábított el a Kentucky-ban lévő munkahelyén, a bíróság épületében, ahol munkaidőben szexelt velük. A 38 éves Dawn Gentry a vád szerint kivételezett azokkal, akik lefeküdtek vele, és bosszút állt azokon, akik nem voltak erre hajlandóak.

A birónő egy ügyésznőt is próbált elcsábítani, Snapchaten írogatott neki és megpróbálta arra rávenni, hogy feküdjön le az akkori férjével, hogy legyen indoka elválni tőle. Ezen kívül be akarta szervezni egy édeshármasba is, amibe még egy korábbi lelkipásztor férfit vettek volna be. A férfit régebb óta ismerte, mert egy zenekarban játszottak, akkor mélyítették el a kapcsolatukat. Ezen túl még az egyik alkalmazottját is kirúgta, hogy felvehesse a helyére a szeretőjét. Vele egyszer úgy is szeretkezett, hogy beszállt hozzájuk a titkárnője is.

Ezen kívül azt állítják, hogy a bírónő engedte a kollégáinak, hogy munkaidőben igyanak és alkoholt is tarthattak a bíróságon - írja a Daily Mail

Az etikai bizottság eljárást indított a nő ellen. Ha kiderül, hogy igazak a vádak, kirúghatják az állásából.