Elfogták a kínai Hasfelmetsző Jacket

Vágólapra másolva!
Körözött sorozatgyilkost ismert fel egy fiatal pár a vonaton a homlokán lévő jellegzetes sebhelyről. A pár nem vesztegette sokat az időt: azonnal értesítették a rendőröket, akik még helyben elfogták a hírhedt bűnözőt.
Vágólapra másolva!

Az 55 éves férfi májusban engedték ki a börtönből, 5 ember meggyilkolásáért ült. A férfit eredetileg életfogytilganra ítélték, ám feltételesen szabadlábra helyezték.

Ám hamarosan megint körözni kezdték, ugyanis azzal vádolták meg, hogy

múlt vasárnap Khon Kaenben kivégezte a hatodik áldozatát, az 51 éves Ratsami Mulichan-t.

A fiatal pár, akik névtelenül tettek bejelentést, szerda szerda reggel fél 9 után ismerték fel őt a vonaton, miután szemben ültek vele.

A pár női tagja észrevette, hogy

a férfi bal szemöldöke fölött heg van, mint a hírhedt sorozatgyilkosén, akit a körözési toplistán láttak néhány nappal azelőtt.

A pár először felált, hogy más helyet keressenek maguknak, ám amikor a nő megsúgta, miért érzi magát olyan nyugtalannak, a fiatal egyetemi diák visszament a fülkébe, és

gyorsan készített egy fotót a férfiról, amit aztán egyenesen a rendőröknek küldött.

Ahogy 10:45-kor elhagyta a vonat a Pak Chong-i állomást, rendőrök egészs serege rohamozta meg a fülkét, amelyben Somkid ült.

A férfit azonnal letartóztatták.

Elfogása előtt a rendőrök "veszélyes ember"-ként írták le Somkidot, aki összebarátkozott Ratsamival, miközben azt állította magáról, hogy ügyvéd. December 2-án már párként éltek együtt a nő lakásán.

Két héttel később holtan találtak rá a nőre a legbelső szobában.

A férfit a helyiek úgy emlegették, mint a "kínai Hasfelmetsző Jack", aki 2005-ben öt nőt végzett ki, akik bárakban dolgoztak táncosként, énekesként, vagy pedig hotelekben alkalmazták őket masszőrként.

2012-ben életfogytiglan börtönre ítélték, azoban idén májusban jó magaviselete miatt feltételesen szabadlábra helyezték - írja a BBC.