Rendkívüli intézkedést jelentett be az amerikai külügyminisztérium

Vágólapra másolva!
Irak minél előbbi elhagyására szólította fel az amerikai külügyminisztérium az országban tartózkodó állampolgárait - minderről a Fox News számolt be rendkívüli híreiben. Az Egyesült Államok légicsapásokat hajtott végre az iraki fővárosban, Bagdadban, Iránhoz köthető célpontok ellen csütörtök este. Egyik célpontjuk a bagdadi nemzetközi repülőtér volt, ahol meghalt többek között Kászim Szulejmáni iráni tábornok, az iráni Forradalmi Gárda al-Kudsz nevű különleges egységének parancsnoka is.
Vágólapra másolva!

Az amerikai állampolgárok Irakból való minél előbbi távozására szólított fel az amerikai külügyminisztérium. A minisztérium mindezt azért közölte, mert egyre nagyobb a feszültség a régióban.

Mint arról korábban beszámoltunk, az USA légicsapásokat hajtott végre az iraki fővárosban, Bagdadban, Iránhoz köthető célpontok ellen. Egyik célpontjuk a bagdadi nemzetközi repülőtér volt, ahol meghalt többek között Kászim Szulejmáni iráni tábornok, az iráni Forradalmi Gárda al-Kudsz nevű különleges egységének parancsnoka is.