Hógolyózó gyerekek dobáltak meg az Amerikai Egyesült Államok Wisconsin államában egy autót múlt hét szombaton. Erre az autót vezető személy reakciója az volt, hogy fegyverrel visszalőtt. Az eset óriási felháborodást keltett, jelenleg is keresik a sofőrt.

A városi rendőrség tájékoztatása szerint egy csoport gyerek hógolyózott Milwakee utcáin szombaton délután, amikor megdobáltak egy autót hógolyóval. A jármű vezetője ezt annyira nem vette jó néven, hogy egy 12 éves lányt és egy 13 éves fiút meglőtt.

Az incidenst szombat este jelentették be a rendőrségnél, akik a helyszínre érkezve elsősegélyben részesítették a két sérültet, majd később a közeli kórházba szállították őket.

IllusztrációForrás: AFP/Photononstop

A rendőrség ismeretlen tettes ellen folytat eljárást és helyi lakosok biztonsági kameráinak felvételeit vizsgálják, hogy további nyomokra bukkanjanak az ügyben, ugyanis a férfit nem találják.

A helyi lakosokat megrázta az eset, többen hangot adtak annak, hogy egyre rosszabbá kezd válni a közbiztonság a környéken, és aggódnak gyermekeik és saját biztonságuk miatt. 

A hatóságok információi szerint a két sérült gyerek nem szenvedett életveszélyes sérülést a támadás során, állapotuk javul.