Az amerikai férfi az első randijukon brutálisan meggyilkolta a nála jóval fiatalabb Kevin Bacont. Fejjel lefelé felkötötte, aztán kivágta és egyszerűen megette a heréit. 

A Michigenben élő Mark Latunski egy társkeresőn ismerkedett meg a 25 éves Kevin Baconnel, aki fodrászként dolgozott. A két férfi először az idősebb férfi otthonában randizott december 24-én, szenteste. Kevin szobatársa kapott egy üzenetet a férfitól, hogy tovább marad, jól érzik magukat. Ezt az üzenet már lehet, hogy Mark Latunski írta a férfi telefonjáról.

A férfi másnap nem jelent meg a családi ünnepi reggelin. Rokonai hívták a rendőrséget, akik az 50 éves férfi lakásában holtan találták meg. A bokájánál fogva lógott az egyik tetőgerendáról. A gyilkos bevallotta, hogy először hátba szúrta, majd elvágta a torkát.

Ezek után felkötötte, levágta a heréit és megette azokat.

A férfit gyilkossággal és csonkítással vádolják.

Azt nem árulta el, hogy miért tette. Az ügyvédje szerint Mark Latunski épelméjű – írja a New York Post. A bírósági papírok szerint ugyanakkor leállt azokkal a gyógyszerekkel, amiket a mentális betegségeire szedett. Mark Latunskinak régebben is részt vett bűncselekményekben. Egyszer a saját gyerekeit is elrabolta, mivel úgy gondolta, hogy az anyjuk engedély nélkül tartotta őket magánál, máskor egy vérző arcú ember menekült előle.