Csalódást okozott a brit királynőnek a hercegi pár

meghan markle harry herceg gyűrű
LONDON, ENGLAND - JUNE 08: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex ride by carriage down the Mall during Trooping The Colour, the Queen's annual birthday parade, on June 08, 2019 in London, England. (Photo by Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage)
Vágólapra másolva!
Csalódást okozott a hercegi pár II. Erzsébet brit uralkodónak. Harry herceg és Meghan hercegné háttérbe vonulnak a királyi családban, a szerdai bejelentésükről azonban nem egyeztettek a palotával.
Vágólapra másolva!

Csalódást okozott II. Erzsébet angol királynőnek Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő bejelentése, miszerint háttérbe vonulnak a királyi családban - írja a Sky News.

A lap úgy tudja, hogy

a hercegi pár a nyilatkozat kiadása előtt nem is egyeztetett a Buckingham palotával.

Harry herceg és Meghan hercegnő szerdán az Instagramon jelentették be, hogy hosszas gondolkodás után úgy döntöttek, "progresszív, új szerepkörre" törekszenek a monarchia intézményrendszerén belül.

Kevesebb feladatot vállalnak a brit királyi család tagjaként, és anyagilag is önálló életet akarnak élni, megosztva az Egyesült Királyság és Észak-Amerika között.

Eltávolították a viaszfigurákat is

A pár azonban azt is hangsúlyozta, hogy továbbra is együttműködnek a királynővel és a palotával.

Ennek ellenére a bejelentésről nem egyeztettek a királyi család hivatalával, a lap úgy tudja, hogy

a nyilatkozat szövegét is egyedül írta meg a hercegi pár.

A bejelentésük után a párt ábrázoló viaszfigurákat is eltávolították a királyi család többi tagját ábrázoló figurák közül a londoni Madame Tussauds panoptikumban - írja a The Sun.

Steve Davies, az intézmény ügyvezetője azt mondta, hogy így akartak reagálni a bejelentésre.

A pár viaszfigurái a panoptikumban maradnak, azonban az még nem világos, hogy pontosan hol kapnak majd helyet.

Nehezen viselték a búlvársajtó figyelmét

Harry herceg és Meghan Markle 2018-ban házasodtak össze, fiuk, Archie tavaly született. Meghan hercegnő tavaly egy dokumentumfilmben beszélt róla, hogy nehezen viselik a brit bulvársajtó figyelmét.

Háttérbe vonul a hercegi a pár Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

A királyi család eddig viszont csak pletykának minősítette azokat a híreszteléseket, amik arról szóltak, hogy a hercegi pár Kanadába költözne.