Beázott az idős férfi lakása, ezért lábon lőtte a karbantartót - videó

2020.01.10. 17:01

A Las Vegas-i rendőrség által nemrég közzétett felvételen az látható, ahogy egy 93 éves férfi besétál egy lakópark karbantartó irodájába, majd előveszi a pisztolyát, és először belelő az egyik számítógépbe, majd egy percen belül kétszer is lábon lövi a vagyonkezelő iroda egyik alkalmazottját -számolt be az esetről a borsonline.hu.

Az iroda belső kamerája által rögzített felvételen az látszik, ahogy a 93 éves Robert Thomas pár napja besétál a lakópark karbantartó irodájába, ahol azonnal előveszi a 9 mm-es pisztolyát, és azzal a kezében reklamálni kezd. Az idős férfi először átlőtte az egyik számítógép monitorját, majd hagyja, hogy ezután az egyik női alkalmazott kisétáljon a helyiségből, aki persze azonnal riasztotta a lakópark biztonsági embereit.

A 93 éves bácsinak állítólag elege lett abból, hogy többször is beázott a lakásaForrás: youtube

Mint később kiderült, az idős bácsinak abból lett elege, hogy beázott a lakása, amit hiába jelentett korábban töbször is telefonon. 

A felvétel alapján egy másik alkalmazott "nem vehette elég komolyan" az idős férfit személyesen sem, még azután sem, hogy eldördült az első lövés. Kis tétovázás után Thomas hidegvérrel lábon lőtte a vagyonkezelő cég munkatársát, majd egy percen belül még egy golyót eresztett a földön fetrengő középkorú férfi másik lábába is.

Robert Thomas, az elkövetőForrás: twitter

Az egyik rendőr két percen belül odaért az irodához, majd belőtt az üvegajtón. Az idős férfi is megsérült, akit az egyenruhás letepert. Végül mindkét férfit kórházba szállították, ahol közölték, hogy egyikük állapota sem súlyos.