Egy 21 éves brit nő zuhant le és halt meg Sydney külvárosában, miközben barátaival a napkeltét nézte Diamond Bay szikláin.

Madalyn Davis csak néhány hete érkezett Ausztráliába az angliai Lincolnshire megyéből, hogy új életet kezdjen. Barátaival egy parti után ment Sydney egyik külvárosában a sziklákhoz, hogy megnézzék a napfelkeltét vasárnap reggel. A mentőket fél hét körül hívták a helyszínre.

A rendőrök, a tűzoltók és a mentők is a megjelentek, végül helikopterek és a parti őrség segítségével találták meg a nő holttestét, és emelték ki a vízből.

Davis Ausztráliába érkezése óta szempilla-hosszabbítást kínáló kozmetikusként hirdette magát online.

Édesanyja, Rebecca Smith vasárnap délután nem tudta elérni lányát, így a közösségi oldalán próbált segítséget kérni lánya hollétével kapcsolatban, hétfő reggel azonban a család megerősítette, hogy a nő meghalt.

A The Guardian azt írja, hogy a Diamond Bay sziklái mágnesként vonzzák az Instagram-felhasználókat, akik "drámai hátteret" keresnek a szelfizéshez. Az emberek gyakran teljesen a sziklák széléhez mennek keresve a tökéletes helyet, augusztusban ennek egy 27 éves ember lett az áldozata.