Nyitott autóban hagytak egyedül egy másfél éves kisfiút egy texasi benzinkúton. Azonban míg a szülei önfeledten szerencsejátékoztak, az autótolvajok sem tétlenkedtek: az autót gyerekestül magukkal vitték. A kisfiút másnap reggel szerencsére épségben megtalálták egy parkban. A rendőrök a két gyerekrablót, és a felelőtlen szülőket egyaránt letartóztatták.

 A 16 hónapos gyerek békésen aludt az autóban vasárnap éjjel fél 12-kor, amikor szülei útközben megálltak egy benzinkútnál. Úgy gondolták, semmi baja nem eshet, ezért magára hagyták.

A 21 éves anya, Kimberly Cook, 21, és 29 éves párja, Anthony Blue a rendőröknek azt állították, hogy néhány percre mentek be a benzinkúton lévő kisboltba, és mire visszajöttek, az autó és a kisfiuk el is tűnt.

Azonban, mint kiderült,

a fiatal pár szerencsejátékokkal foglalta el magát több, mint fél órán keresztül. A két lesben álló tolvaj pedig csak erre várt: beültek a nyitott autóba, és gyerekestül elhajtottak a helyszínről.

Másnap reggel a benzinkúttól néhány kilométerre lévő MacGregor parkban talált rá a parkőr a kisfiúra.

Első ránézésre azt gondoltam, hogy valami kis állat kúszik a földön. Aztán láttam, hogy egy kisbaba. Egy szál rugdalózóban volt, nagyon fázott szegény, viszont teljesen egészségesnek tűnt, egy karcolás sem volt rajta."

A parkőr azonnal értesítette a rendőröket.

A gyereket kórházba vitték megfigyelésre, ezután a nagyszüleihez került. 

A két férfit gyerekrablás, illetve autólopás miatt letartóztatták. A 18 éves Vincent Cannady-t 75, 19 éves társát, Jabari Davist 40 dollár óvadék ellenében tartják fogva.

Azonban a két szülő sem úszta meg letartóztatás nélkül. Ők fejenként 10 dollár óvadékért cserébe szabadulhatnak - írja a Foxnews.com.