A floridai származású $not művésznevű rapper a napokban az Instragram-oldalán számolt be legújabb szerzeményéről. Ezúttal nem egy új dalával, hanem legújabb autójával, egy BMV-vel büszkélkedett. A rajongók a közzétett fotó alapján hamar kiszúrták, hogy valami nem stimmel a kocsi rendszámával.

Az amerikai rapper legfrissebb szerzeményérea szlovák rajongók hívták fel a hazai rendőrség figyelmét, ugyanis egyértelmű volt számukra, hogy ilyen rendszámmal csak Szlovákiában közlekednek autók. 

 A szlovák rendőrség a közösségi oladlán meg is osztotta $not bejegyzését, amelyhez hozzáfűzték, hogy a képen látható rendszám alapján utána néztek a központi rendszerükben, és kiderült, hogy az autót tavaly lophatták el a nagyszombati kerületből (erre utal a TT-vel kezdődő rendszám/Trnava), ugyanis a rendszám alapján a kocsi európai körözés alatt áll.

$not floridai rapper, aki egyelőre nem reagált a szlovák rendőrség megkeresésére.Forrás: youtube

 A szlovák rendőrség a bejegyzésében megjegyzi, hogy az amerikai zenésszel megpróbálták felvenni a kapcsolatot a közösségi oldalán keresztül, de mivel az napokon át nem reagált a megkeresésükre, és azt követően azonnal törölte az Instájáról a bejegyzést, a Nagyszombati Kerületi Rendőrkapitányság hivatalosan is vizsgálatot indított az ügyben.