Három amerikai államban is halálos lövöldözés volt a hétvégén

fegyver, lövés, pisztoly, lelő, agyonlő
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
Hajtóvadászat indult egy lövöldöző ellen, aki két embert megölt, ötöt pedig súlyosan megsebesített vasárnap este egy San Antonió-i bár előtt, Texasban. Az ámokfutónak sikerült elmenekülnie a rendőrök elől. Fegyveres támadás történt Hawaiin és Kansasben is: Honoluluban két rendőrt lőttek le, Kansas Cityben pedig két embert lőttek agyon, 15 ember pedig megsebesült.
Vágólapra másolva!

A texasi rendőrség azt mondta, helyi idő szerint este 8 óra után kaptak bejelentést, hogy valaki lövöldözni kezdett a San Antonió-i Ventura bár előtt.

A rendőrfőnök szerint

két csoport veszett össze a bárban, majd az utcán az egyik bandából valaki tüzet nyitott a másik társaságra

- írja a Fox News.

Az egyik áldozat a helyszínen, a másik a kórházban halt meg. Öt embert súlyos sérülésekkel vittek kórházba. Az áldozatokat egyelőre nem sikerült azonosítani.

Egyelőre a lövöldözőt sem fogták el, a tettes továbbra is szökésben van.

Hawaiin és Kansasben is lövöldöztek

Honoluluban és Kansas Cityben is lövöldözés volt a hétvégén. A hawaii rendőrök egy asszony hívására érkeztek egy égő családi házhoz, amikor egy 69 éves férfi rájuk támadt - írja a CBS News. A rendőrfőnök tájékoztatása szerint egy Jerry Hanel nevű férfi volt a lövöldöző, aki valószínűleg bent égett a lángoló házban. A férfit a rendőrség jól ismerte, ugyanis

rendszeresen tett hamis bejelentéseket a 911-es segélyhívón.

A nyugdíjas férfi egy Lois Cain nevű nő házában élt, az asszony már többször is megpróbálta kilakoltatni onnan - sikertelenül. A tűz, amit a férfi gyújthatott, gyorsan átterjedt a szomszédos házakra is. A lángokat a környéken élők próbálták minél előbb eloltani.

Kansas Cityben két ember meghalt, 15 pedig súlyosan megsebesült egy, a város délkeleti részén történt lövöldözésben - írja az ABC. A rendőrök úgy vélik, hogy a két áldozat közül az egyik a lövöldöző volt, vagyis a fegyveres öngyilkos lett. Egyelőre nem lehet tudni, hogy miért történt a lövöldözés.