8 éves kislány volt a legfiatalabb áldozata a jó hírű edzőnek

Vágólapra másolva!
50 év börtönre ítéltek pénteken egy texasi edzőt, aki fiatal sportoló lányokat bántalmazott, és erőszakolt meg Texasban és Oklahomában. Az 53 éves Skipper Crawley a tárgyaláson elismerte bűnösségét, továbbá azt is, hogy egy kiskorú lány is volt a bántalmazottak között.
Vágólapra másolva!

Crawley Fort Worth-ban, a Sokol Gymnastics sportközpontban dolgozott oktatóként, amikor egyszerre három lány is panaszkodott, hogy férfi molesztálta őket edzés alatt.

Miután 2018 augusztusában vádat emeltek ellene, a férfi elmenekült, de megtalálták és letartóztatták Indianában. Ekkor már

több, Normanban, Oklahomában, és Tulsában élő fiatal diáklány is említette, hogy a férfi többször is zaklatta, bántalmazta őket. Az áldozatok között volt egy mindössze nyolc éves kislány is.

A szörnyű hír emberek millióit sokkolta, ugyanis Crawley a

90-es években egy jó hírű oktató volt, aki az oklahomai egyetemen tanított, és az 1993-as tulsai világbajnokságon is közreműködött edzőként.

A férfinak bíróság előtt kellett felelnie, ahol elismerte bűnösségét. Az ügyészségi szóvivő elmondta, hogy 50 év börtönre ítélték, amiből leghamarabb 25 év letelte után kerülhet feltételesen szabadlábra - írja a Foxnews.com.