Újévi gyilkosság: egész családját kivégezte egy floridai férfi

2020.02.03. 15:37

Megfojtotta a feleségét, Megant és két gyerekét is egy floridai férfi, majd rátámadt a legidősebb gyerekére, aki védekezni próbált, de az apja leszúrta. 

A néhány hetes holttesteket a rendőrök takarókba csomagolva találták meg a férfi lakásán. A vizsgálatok alapján az apa a gyilkosságot újév után náhány nappal követhette el.

A férfi megfojtotta feleségét, Megant, és két kisebb gyerekét, a 11 éves Tylert, és Zoét, majd amikor a 13 éves Alekra támadt, az védekezni próbált, így az apja végül egy késsel szúrta le a kiskamaszt. 

A férfi ezután a halott feleségébe, és másik gyerekébe is beleszúrta a kést, hogy esélyük se legyen túlélni. Végül a kutyájukat, Breezy-t is kivégezte.

A rendőröket csak hetekkel a gyilkosság után értesítették a rokonok, mert ekkor már feltűnt nekik, hogy régóta nem hallottak felőlük.

Eszméletlen bűz volt a lakásban. Hihetetlen, hogy az oszladozó holttestekre hetekig senki nem figyelt fel. Nem tudom felfogni, hogy lehet egy apa ennyire szívtelen, hogy képes hidegvérrel lemészárolni a családját"

- mondta megbotránkozva Russ Gibson rendőr.

A 44 éves férfit január 13-án gyilkosság vádjával letartóztatták - írja a Mirror.