Annyira elvakított a szerelem egy leicesteri anyát, hogy amikor 15 éves lánya arról panaszkodott, hogy az új élettársa zaklatja őt, az asszony egyszerűen nem hitt neki. Sőt, azt gondolta, hogy lánya mindezt azért mondja, mert a boldogságuk útjába akar állni. A rendőrök felfedezései azonban egyértelműen a lányt igazolták. A pedofil férfi börtönbe került.

Sokkoló, de sajnos nem egyedi esetről számolt be néhány nappal ezelőtt a brit sajtó. Egy kamaszlány

elpanaszolta anyjának, hogy az asszony középkorú barátja többször is zaklatta őt.

A nő azonban, ahelyett, hogy a kislány mellé állt volna, de legalább kicsit is komolyan vette volna a szavait, azzal vádolta meg a 15 éves gyerekét, hogy hazudik, és tönkre akarja tenni a boldogságát.

A nő röviddel ezután feleségül ment a pedofilhoz, amivel végleg elüldözte otthonról a kislányt.

Az ügyben akkor állt be fordulat, amikor a lány vette a bátorságot, és rendőrökhöz fordult segítségért, akik azonnal megkezdték a nyomozást az ügyben. At bizonyítékok pedig egyértelműen a lányt igazolták.

A leicesteri bíróság a férfit - akinek nevét az áldozat biztonsága érdekében elhallgatták - 2 év börtönre ítélte.

A tárgyaláson elhangzott, hogy a lány mindössze 14 éves volt, amikor a férfi molesztálni kezdte, amit attól fogva több hónapon keresztül, rendszeresen megtett vele.

A nyomozás során a férfinál több, szélsőséges, perverz, és bestiális, állatokkal készült pornótartalmú fotót és videót is találtak"

- írta meg a Mirror.