Autós hajtott a kordonok közé az NFL-győztes csapat parádéjának helyszínén - videó

2020.02.05. 16:20

Bajnoki ünneplésre készül a Kansas City Chiefs csapata, amely 50 év után nyerte meg a Super Bowlt. A felvonulás előtt egy autó törte át a kordont, az autóst kisebb üldözés után elkapták. Korábban az NBA-bajnok, Toronto Raptors ünnepi felvonulásán lövöldözés miatt alakult ki tömegpánik.

Nagyon veszélyes események játszódtak le Kansas Cityben, ahol a friss NFL-bajnok, a Kansas City Chiefs bajnoki címének ünneplésére készültek – írja a TMZ.

A kordonokat áttörve, az ünnepi parádé útvonalára hajtott egy autós.

A videófelvételeken az látszik, hogy az autós nem engedelmeskedett a rendőröknek, akik emiatt több autóval üldözőbe vették.

Az üldözés azért volt veszélyes, mert az mindössze pár méterre történt a nézőktől.

Egy kansasi honlap azt írja, hogy a rendőrök két embert letartóztattak.

Az eset során senki nem sérült meg, a rendőröknek koordinált munkával sikerült megállítani az autót, amelyből füst szállt fel, erről itt egy látványos videó:

Hogy pontosan miért törte át az autós a kordont, azt egyelőre nem tudni. Az autót elvontatták a helyszínről, így az ünnepi felvonulás megkezdődhet.

Érdekesség, hogy júniusban a Toronto Raptors ünnepelte fennállása első NBA-bajnoki címét, akkor lövöldözés volt a tömegben, és emiatt alakult ki pánik.