Szerdán egy lövöldözés után négy halottat találtak egy bérházban az indianapolisi hatóságok – írja a Fox News.

A rendőrség helyi idő szerint este féltizenegykor érkezett a lövöldözés helyszínére. Chirs Bailey, az indianapolisi rendőrfőnök-helyettese azt nyilatkozta, hogy egy nőt és három férfi találtak lőtt sebekkel, a város észak-keleti részén található lakáskomplexumban.

A sebesülteket halottnak nyilvánították a helyszínen, egyéb információt nem közöltek róluk és az esetleges elkövetőről, vagy elkövetőkről sem.

A rendőrfőnök-helyettes megjegyezte, hogy közösségük számára ez egyértelműen hatalmas tragédia, ami rengeteg családot érint.

Az elkövetés estéjén utasította el a város közbiztonsági bizottsága azt a Republikánus beadványt, amely az Indianapolisban uralkodó erőszakos események kutatását javasolta.

Rendőri Testvériség Rendje nevű rendőrszervezet elnöke, Rick Snyder azt nyilatkozta, hogy szégyenletes a helyi városvezetés közönye. Mindig azt mondtam, hogy ez nem egy politikai téma, hanem az emberekről szól. Viszont ma este azt üzeni, hogy igenis szükséges politikai témának lennie – mondta New York-i székhelyű rendőrszervezet elnöke.