Erősen ittas autóst állított meg egy szolgálaton kívüli rendőr Pozsonyban. A nő azt mondta neki, hogy a gyerekeiért megy az iskolába - számolt be a Paraméter.sk.

Egy szolgálaton kívüli rendőr egy Nissan Quashkaira figyelt fel Pozsonyban a Gagarin utcában szerda este. A kocsi a bal sávban haladt szokatlanul lassan, miközben a motor magas fordulaton járt. A Datelin utcába lekanyarodva az autó egyszercsak felhajtott egy járdaszigetre, ezért a rendőr úgy döntött, hogy közbelép.

A rendőr felszólította a sofőrt, hogy szálljon ki a kocsiból. A volán mögött egy nő ült, aki annyira részeg volt, hogy majdnem kiesett a kocsiból, amikor a rendőr kinyitotta az ajtót.

A nő azonnal bevallotta, hogy alkoholt fogyasztott, de kérte hagy hajthasson tovább, mert mennie kell a gyerekeiért az iskolába.

A civil ruhás rendőr értesítette a kollégáit, akik a helyszínre kiérve alkoholtesztet végeztettek a nővel. A készülék több mint 3 ezreléket mutatott. A sofőrt őrizetbe vették, és alkohol befolyása alatt történő veszélyeztetéssel gyanúsították meg, amiért akár két évre is börtönbe kerülhet Szlovákiában.