Tizenhat éve közös ágyban alszik halott feleségével egy vietnami férfi

Vágólapra másolva!
A vietnámi férfi történetéről eleinte mindenki úgy tudta, hogy csupán városi legenda, de néhányan annyira kíváncsiak voltak, hogy utánajártak a dolognak. Bebizonyosodott, hogy a történet igaz. A Le Van nevű férfinak esze ágában sincs kidobni a felesége csontjait tartalmazó gipszbábut, és megválni a maradványoktól. Sőt, napi szinten öltözteti, sminkeli, este pedig alig várja, hogy bebújjon mellé az ágyba. Több rokona és szomszédja is próbálta meggyőzni arról, hogy amit tesz, beteg és helytelen, mindhiába.
Vágólapra másolva!

Le Van 2003-ban veszítette el a feleségét. A férfi épp a falujuktól távol dolgozott, amikor értesítették, hogy az asszony váratlanul meghalt. Azonnal hazarohant a hírre, hogy még utoljára láthassa feleségét, mielőtt eltemetik - írta meg az Odditycentral.com.

Forrás: YouTube/Cuộc Sống Miền Trung

Le Van ezután egyre többet járt ki a felesége sírjához. Majd ahogy telt az idő, Le Van

többször is kint aludt az asszony sírján, végül eltervezte, hogy ás egy alagutat a koporsóhoz, hogy közvetlenül mellette alhasson.

Amikor a gyerekei ezt megtudták, megtiltották neki, hogy esténként kimenjen a sírhoz, de a férfi ezt nem fogadta el. Elhatározta, hogy ha nem alhat a temetőben, akkor ő fogja hazavinni a holttestet.

Le Van kihantolta felesége maradványait, és először egy táskába rakta őket, majd készített egy nő alakú gipszbabát a tárolásukra.

A gyerekek ismét felháborodtak, de a férfi ezzel egyáltalán nem törődött. A szomszédok még a rendőröket is kihívták hozzá, de nem tudták meggyőzni, végül feladták.

A férfi azóta mindennap mosdatja, tisztítja a babát, naponta kétszer új ruhába öltözteti, és a sminkjére is gondot fordít.

Amíg a feleségem élt, soha nem volt lehetősége arra, hogy csinos ruhákba járjon, de én most több szép ruhát is csináltam neki, amiket naponta kétszer cserélek rajta.

- magyarázta Le Van.

Forrás: YouTube/Cuộc Sống Miền Trung