Barátnője megölésével vádolnak egy férfit, akinek eltűnt gyerekét keresik

2020.02.10. 20:08

A Connecticuti rendőrök gyilkosság miatt emeltek vádat a 43 éves Jose Morales ellen, aki a helyi hírek szerint halálra verte barátnőjét, a 43 éves Christine Holloway-t. A férfit emellett egyéves lánya eltűnése ügyében is gyanúsítják.

A rendőrök azt remélik, hogy a férfi letartóztatása olyan fejleményeket hozhat, amelyek segítségükre lesznek az eltűnt kislány, Vanessa Morales megtalálásában.

Abban bízunk, hogy a férfinak vannak olyan ismerősei, akik tudnak valamit a kislány hollétéről, csak féltek, hogy Morales bosszút áll rajtuk, ezért egészen idáig hallgattak róla. De most, hogy letartóztatásban van, talán veszik a bátorságot, és elárulják nekünk."

A rendőrök úgy tudják, a baba még él, és Connecticutban van.

Mióta december 2-án az anya holttestét megtalálták, sárga riasztást adtak ki Vanessa eltűnése ügyében. Moralest következő nap elfogták, és letartóztatták, majd házkutatást tartottak a lakásán, ahol két gáz-riasztófegyvert is találtak.

A rendőrök a fegyvereket lefoglalták. Morales 5 millió dollár óvadék fejében szabadulhat.

A férfi a kihallgatáson azt állította, nem emlékszik, hogy mi történt november 29-e és december 1-e között, ugyanis túladagolta magát egy fenilciklidin nevű droggal. Azonban hozzátette, hogy sem Holloway-t, sem Vanessát nem bántotta volna szándékosan soha, ám az eddigi bizonyítékok ellene szólnak - írja a Foxnews.com.