Brutális gyilkosság áldozata lett egy idős londoni asszony, akit egy bedrogozott fiatalember többször megerőszakolt, majd állítólag órákon át kínzott. A 89 éves asszonyt másnap vérbe fagyva találták meg a londoni házában - számolt be a The Sun brit hírportál.

Reece Dempster hétfő este betört a nyugdíjas asszony, Dorothy Woolmer London külvárosában található házába. A 23 éves férfi alkohol és kábítószer hatása alatt állt, így állítása szerint semmire sem emlékszik a történtekből. Másnap reggel amikor a nappaliban magához tért, maga körül rengeteg vért, a hálószobában pedig a véres eszméletlen idős nőt látva, a helyszínről elmenekült - nyilatkozta a Sun tudósítójának az egyik nyomozó.

A 89 éves Dorothy holttestét a két évvel idősebb nővére, és annak barátnője találta meg, miután az idős asszonyt hosszabb ideje nem tudták elérni telefonon. Amikor bementek a házba mindketten rosszul lettek, az áldozat nővére el is ájult a brutális látványtól.

A holttest deréktól lefelé meztelen volt, testének többi része pedig vécépapírral volt körbetekerve, mintha múmiának álcázták volna. A halottkém közlése szerint Dorothyt halála előtt többször is megerőszakolták - olvasható a lapban.

A brutális tett gyanúsítottja, Reece Dempster egy nemrég készült, Facebook-oldalán közzétett fotón, amin épp füves cigit szív.Forrás: Facebook

Mint utólag kiderölt, Reece Dempster a ház hátsó ajtaját felfeszítette, majd miután nem talált pénzt, elkezdte ököllel verni az idős asszonyt, azért hogy vallja be, hol rejtegeti a pénzét.

A helyszínelő orvosszakértő szerint a külsérelmi nyomok alapján a férfi tombolása 6-7 órán át is tarthatott.

A gyilkos személyére azt követően derült fény, hogy a fiatal férfi mindent bevallott a volt barátnőjének, aki a hallottaktól szinte sokkos állapotban azonnal tárcsázta a rendőrséget. Az elkövető tettéért életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat Nagy-Brittaniában.