Óriásplakáton hirdette magát a férfi, hogy partnert találjon

2020.02.14. 11:52

Érdekes módját választotta egy brit férfi a társkeresésnek miután megunta az online társkereső oldalakat. Mark Roffe egy óriásplakáton hirdette magát, és úgy tűnik, hogy bejött neki az ötlet.

Több mint 400 fontot (nagyjából 160 ezer forintot) költött egy brit férfi arra, hogy egy manchesteri óriásplakáton hirdesse magát, így keresve párt magának Valentin napra - számolt be a nem mindennapi történetről a Sky News

Mark Rofe azt mondta, hogy azért szánta el magát a drasztikus lépésre, mert megunta már az online társkeresőket, és azt látta, hogy az összes ismerőse megházasodik.

Több mint 2000-en jelentkeztek

Úgy tűnik Marknak érdemes volt elkölteni ennyi pénzt önmaga hirdetésére, hiszen elmondása szerint eddig több mint kétezren jeleztek neki vissza, köztük az ismert brit tévés személyiség, Maya Jama is. A férfi a Twitteren azt írta, hogy most lezárja a hirdetést és egyesével megszervezi a találkozót azokkal, akik visszajeleztek. 

Az első randevút Valentin nap környékére időzítem - írta.

A férfi azt is elmondta, hogy soha nem gondolta volna, hogy ennyien vissza fognak jelezni, és bízik benne, hogy élete szerelme a jelentkezők között van.