Az dél-angliai Kent megyében két férfi meghalt a Dennis névre keresztelt hatalmas viharban. Az egyik, 19 éves férfit helikopterrel is keresték, de holtan találtak rá. Nem sokkal  korábban egy másik ember is meghalt, ő egy hajóról esett a tengerbe.

Meg nem erősített hírek szerint a hullámok a partra mosták annak férfinek a holttestét, aki a hatalmas vihar érkezése ellenére bement a tengerbe a dél-kelet angliai Herne-öbölnél. Az eltűnés bejelentése után a férfit a haditengerészet, a parti őrség és rendőrségi csónak is kereste.

Szombaton egy másik haláleset is történt Margate közelében, ahol egy máltaiüzemanyagszállító tankerről esett egy férfi a vízbe- írja a Daily Mirror. Holttestét több órás keresés után találták meg a vízben.

Néhány napja még a Ciara vihar pusztított Európában. A vihar Magyarországot is elérte, most azonban Dennis-től kell tartani a hírek szerint, amely a hétvégén el is érte az Egyesült Királyság partjait óriási széllel.

Szakértők szerint a helyzet még rosszabb lehet, mint a múlt héten, mert a rengeteg eső már egy telített földre fog érkezni és még nagyobb árvizek lehetnek.  

Riasztást adtak ki Skócia és Anglia déli részére, valamint Walesre és a délnyugati területekre is, hozzátéve, hogy villámárvizek alakulhatnak ki és áramkimaradásokra is számítani kell.

Így dobálja a szél a repülőket a Heathrow Repülőtérhez, leszálláshoz közeledve: