Döbbenetes videó, vak nőt rángatott ki az autójából egy taxis

taxisofőr kirángatott egy nőt a kocsiból, Csehország
Vágólapra másolva!
Prágában egy vak utas nem volt hajlandó kiszállni a taxiból, mivel egy applikáción keresztül előre kifizette a fuvardíjat. A taxisofőr közölte vele, hogy őt igen, de a vakvezető kutyáját nem hajlandó elvinni. Végül odáig fajult a vitájuk, hogy a taxis erőszakkal kirángatta a nőt a járműből, majd elment - számolt be a CT24 cseh hírcsatornára hivatkozva az ujszo.com . 
Vágólapra másolva!

A sokakat felháborító eset hétfőn délután történt a cseh főváros Zizkov kerületében.

Az egyik szállódából taxit hívtak egy vak nőnek, aki egy applikáción keresztül a megadottt cím alapján előre rendezte is a fuvardíjat. A taxis miután megérkezett a helyszínre, azt megengedte, hogy a nő beszálljon az autójába, majd kijelentette, hogy a vakvezető kutyáját viszont nem hajlandó elszállítani. Ezután a nő viszont nem volt hajlandó kiszállni a járműből, mondván, hogy az utat előre kifizette, és a sofőrnek tudnia kellett, hogy vele van a vakvezető kutyája is.

Rövid vitát követően

a taxisofőr szó szerint kirángatta a nőt az autóból, és gyorsan elhajtott a helyszínről.

A cseh taxis kirángatta a kocsijából, és a földre teperte a vak nőt, majd gyorsan elhajtott. Forrás: Facebook

Csak épp azzal nem számolt, hogy közben

az egyik emeleti lakó a telefonjával végig rögzítette az incidenst.

A felvétel futótűzként terjed az interneten, és hatalmas felháborodást keltett egész Csehországban, ahol egy nap alatt tízezrek osztották meg a vidót. Az esetet egyébként már a helyi rendőrség is vizsgálja.