Teljesen érzelemmentesen ült a bíróság előtt Lisa Snyder, akit azzal vádolnak, hogy tavaly szeptemberben a lakása pincéjében egy kutyapórázzal felakasztotta a gyerekeit, ráadásul több olyan fotót és videót is találtak róla, melyeken a kutyájukkal fajtalankodott.

A 37 éves nő rideg arccal, szótlanul ülte végig tárgyalást, miközben a rendőr, aki rátalált gyerekei holttestére, alig tudta visszanyelni könnyeit.

Eric Bubbenmoyer mentős elmondta, hogy amikor a helyszínre érkezett, az anya a lépcsőn üldögélt, és már akkor is feltűnően nyugodtnak látszott.

Jeffrey Hummel rendőr kollégáival együtt vitte ki a gyerekek holttesteit a pincéből. Később kis híján elsírta magát. Amikor megkérdezték, mi a baja, ennyit válaszolt:

Ember vagyok

A család tagjai a gyerekek képét ábrázoló kitűzőket viseltek, és végigzokogták a tárgyalást. Az anya ezzel szemben semmit nem reagált, sőt, még le is tagadta bűnösségét.

Synder

azt állította, hogy a fia ölte meg saját magát és testvérét is.

Az ügyészek viszont kizártnak tartják, hogy a kisfiú tett hurkot mindkettejük nyakába.

A gyerek egyszerűen képtelen volt erre, és az anyjuk volt az egyetlen felnőtt a házban - mondta Margaret McCallum, ügyész.

A nőnek nemcsak gyerekgyilkosság miatt miatt kellett bíróság elé állnia, hanem azért is, mert

a nyomozás során olyan fotókat találtak róla, amiken a család kutyájával fajtalankodik.

Emellett több olyan pornó-jellegű Facebook-posztot és Messenger-üzenetet találtak a Facebook-fiókjában, amelyek állatokat ábrázoltak.

Synder ügyvédje azt mondja, semmilyen bizonyítékuk nincs arra, hogy valóban a nő követte el a kegyetlenséget - írta meg a Bors a New York Post cikkére hivatkozva.