Lenyúzta meggyilkolt felesége bőrét egy mexikói férfi

2020.02.19. 16:33

Mexikó városban egy férj brutálisan meggyilkolta feleségét, majd utána elképesztő módon próbálta eltüntetni a bizonyítékokat - írta meg a Bors. Az ország miniszterelnöke is elborzadt, és azt kérte a bíróságtól, hogy a legszigorúbb büntetéssel sújtsák a férfit.

Névtelen bejelentés alapján mentek ki a rendőrök a 46 éves férfihez, akire tetőtől talpig véresen találtak. A házkutatás során kiderült, hogy miért. Megtalálták 25 éves feleségének megcsonkított maradványait.

Victoria Aide Maldonado

Victoria Aide Maldonado added a new photo.

Miután a férfi beismerte tettét, azt mondta, hogy feleségével veszekedtek, és a nő nagyon feldühítette őt. Állítása szerint a felesége azzal fenyegette, hogy megöli őt, erre dühében

felkapta a konyhakést, és halálra szúrkálta a nőt.

Ezek után a bizonyítékokat úgy próbálta eltüntetni, hogy már a halála okát se lehessen megállapítani,

 Úgy döntött, lenyúzza a bőrét és kiszedi a belső szerveit. 

Forrás: Facebook

A mexikóiakat szó szerint sokkolta a hír. Annyira, hogy országszerte tüntetéseket szerveztek, amivel a nők ellei erőszakra és az igazságszolgáltatás hiányára akarják felhívni a figyelmet. A mexikói vezetésnek ugyanis szerintük komoly nehézséget okoznak a közbiztonság javításával kapcsolatos feladatok, a bűnszervezetek visszaszorítása és a családon belüli és a nők elleni erőszak felszámolása. A legtöbb tüntetésen komoly zavargások alakultak ki az elszabadult indulatok miatt.

Mexikó miniszterelnöke Andrés Manuel López Obrador maga is elborzadt a férfi tettétől és arra kérte az ügyben eljáró bíróságot, hogy a lehető legsúlyosabb büntetést szabják ki a férfira.
Bárki is legyen a felelő ezért, meg kell bűnhődnie! – mondta a miniszterelnök.