Három gyerek halt meg egy rejtélyes autótűzben Ausztráliában

2020.02.19. 11:28

Három gyerek és egy férfi holttestét találták meg egy kiégett autóban az ausztráliai Brisbane-ben. A szemtanúk látták, ahogy egy nő kiugrott az égő járműből és azt kiabálta, hogy lelocsolta benzinnel.

Négy ember, köztük három gyerek holttestét találták meg egy kiégett autóban Brisbane-ben - írja a BBC. A rendőrség nyomozást indított.

Rendőrök a brisbane-i autótűz helyszínénForrás: MTI/EPA/AAP/Dan Peled

A hatóságokhoz helyi idő szerint reggel fél kilenc körül érkezett bejelentés, és amikor a rendőrök kiértek a helyszínre, az autó már teljes terjedelmében égett a város keleti részén található Camp Hillben.

Az utcában lakók arról számoltak be a helyi médiának, hogy egy nőt láttak kiugrani a kocsiból, aki szintén lángolt, és azt kiabálta, hogy leöntötte benzinnel. Őt súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrség egyelőre nem hozta nyilvánosságra az áldozatok személyazonosságát. Azt lehet tudni, hogy három 10 éven aluli gyermek és egy férfi halt meg, és ők helyi lakosok voltak. Mark Thompson, a helyi rendőrség nyomozója azt mondta, hogy ezen kívül egy járókelő is megsérült, akit szintén kórházba szállítottak.

A nyomozó a családon belüli erőszakkal kapcsolatos kérdésre nem kívánt válaszolni.