Két magyart hallgattak ki egy olasz testépítő halála miatt

Vágólapra másolva!
Összesen nyolc bandatagot fogott el az olasz rendőrség abban az akcióban, amit egy olasz testépítő halála miatt szerveztek. A testépítő ugyanis illegális szteroidok és drogok miatt halt meg – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Három évvel ezelőtt találták meg a 40 éves Vincenzo Amuso holttestét a lakásán, a halálát szívmegállás okozhatta. A rendőrségnek gyanús lett az ügy, mivel a korábban atléta, majd testépítő férfi egészséges volt.

Később az orvosi szakvélemények is bebizonyították, hogy a sportoló halálát sok illegális anabolikus szteroid és drog okozta

– írja a Bors.

A helyi hatóságok több városban, összesen 8 embert fogtak el, közülük hármat le is tartóztattak. Az egyikük egy sportoló, a másik pedig a rendészeti szerveknek dolgozott. Öt másik embert kihallgattak az üggyel kapcsolatban,

köztük egy magyar raktárost és egy értékesítési vezetőt.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogyan keveredtek bele az ügybe, és mi volt a szerepük, de nem hagyhatják el az otthonaikat. A letartóztatott emberek óriási szteroidelosztót tartottak fenn, a házkutatás és a nyomozás közben több százezer eurót, közel 8000 anabolikus szteroidot foglaltak le, a bandának több millió eurós forgalma lehetett.